Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Шукаю роботу в Торонто ‼️ Я з 🇺🇦 , мені 27 років, вмію водити машину. Готовий розглянути будь-яку пропозицію. Фізичної праці не боюся.
-
Увага триває набір учнів для вивчення англійської в онлайн школу Adept. Готуємо до іспитів, IELTS, ЗНО, покращуємо розмовну англійську, заняття проходять онлайн хоч з комп’ютера, хоч зі смартфону. Запрошуємо на пробний урок. За деталями звертайтесь в особисті.
-
Пропуную послуги вантажних перевезень (moving) Toronto GTA,Hamilton,Oshawa,Barrie. звертайеся в лс або за номером телефону: +1(647) 395-7377 +1(437) 425-8001
-
Доброго дня! Хотіла запитати в тих хто летів з пересадкою у Лондоні, чи потрібна транзитна віза? Плануємо брати квитки на рейс в один і той же день , без зміни аеропорту Дякую!
-
Офіційний дилер Канади. Безкоштовна допомога по автотранспорту, страховка Онтаріо GTA, тест g1, автонструктор ! У нас є величезний вибір автомобілів Допомога в отриманні кредиту для людей з будь-якою кредитною історією, а також для новоприбулих 4166241314🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт , шукаю кімнату в районах Вон,Річмондхілл.
-
Хто знає Укр ветеринара в торонто?
-
У нас пищить кожен місяць,бо типу перевірки якісь кожен місяць
-
Дякую
-
Не потрібно перекладати, там лише купа фоток треба та мінімум інфи з паспорту (маю на увазі внутрішній)
-
Всім привіт🥰 Запрошую до себе на нарощення вій🧚🏻♂️ Classic- 60$ 2D-70$ 3-4D 80$ Зайнятість 3 h Також працюю на вихідних🧚🏻♂️😉 Звертайтеся в direct📩 Mississauga📍Dixie&Dundas 🌟
-
Тихо будь
-
Хоча може вона й права, я не розбираюсь
-
Я не добавляла звичайний паспорт при подачі заявки
-
Да, согласен, ця Наталі не дуже шарить навірно
-
Есть Но в файлах требуют и national identity document
-
У них немає закордонного ?