Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет) Ищем с дочерью жильё в Торонто, переезжаем в сентябре, бюджет до 2500, можем оплатить сразу за пол года, с нами животные, Французкий бульдог и 3 сфинкса. Буду благодарна любой помощи🙏
-
salaryaftertax.com/ca/salary-calculator Ось приблизний калькулятор, він як на мене найближче рахує. Але враховуйте що роботодавець щє може знімати з зп деякі кошти на бенефіти і відпустку(зазвичай 4% які повертаються в кінці року якщо не використав, але це не всюди, багато компаній виплачує їх в кожній зп, але відпустка тоді за свій рахунок)
-
Вітаю, шукаємо жінку помічницю/caregiver з проживанням/live-in для частково паралізованої жінки 77 років. Oshawa, Ontario. Ми тільки-но закінчили rehab, вона може вставати за допомогою приладу і пересідати в візок. Більше за все їй потрібна компанія і базовий догляд. Мови якими вона розмовляє ®осійська, Hebrew, розуміє українську. Проживання на другому поверсі будинку, є німецька вівчарка. На другий поверх пес не заходить. Але займе час з ним познайомитись. Я вчуся онлайн, буду вдома і буду допомагати коли буде можливість. Наші потреби: Змінити дайпер, дати ліки, приготувати легкий сніданок. Моя свекруха не їсть все підряд, тому раціон буде обмежений, вигадувати не треба. Ранковий туалет, супровід на візку до ванної кімнати. Компанія під час того як вона сидить у візку, щоб не перекинулась і не наробила біди. (Вона буде дивитися Арестовича на YouTube 🤗) Скільки зможемо, стільки ми будемо допомагати. Свекруха не маленька жіночка, але дуже хоче почати ходити і працює над собою. Отже фізичне навантаження буде, використання медичних приладів покращує це становище. Якщо зацікавило, будь ласка напишіть мені у приват для всіх деталей.
-
Так
-
Налог вроде прогрессивный, чем больше зп тем больше процент
-
Налоги вы имеете в виду?
-
Можливо маєте контакт українського ріелтора або ж забудовників які дають можливість не платити депозит ?
-
Доброго дня . Допоможіть будь ласка знайти житло на довготривалий час в Торонто .
-
Подскажите, какой процент удерживает работодатель с официальной зарплаты в Торонто ?
-
У мене теж
-
Сори, у меня кад были
-
Це в гривні, мабудь показує просто по різному, мені світить в канадських
-
А, у вас чего-то гривны
-
1680 дол. за ночь?
-
На еірбнб наразі взагалі жах) окрім захмарних цін щє й нема майже нічого, бо наплив новоприбулих, так щє й це все добивають податки + фізи самого сервісу + прибирання, то там в кінці взагалі треш виходить)
-
Я сама была в шоке и сняла бы там что-то, но мне на 2 недели нужно, а там минимум месяц
-
Вперше бачу цей сайт, пле ціни прям надто солодкі😅 якщо це legit, то рекомендую лбдям придивитись, я такіх цін тут давно не бачила)
-
И если будете смотреть на эирбнб для большего шока рекомендую попробовать забронировать и увидеть конечную цену с налогами))
-
Вы на эирбнб посмотрите сначала и вам эти цены покажутся сказкой)
-
Конечно нет)это cad
22 Jan 2023, 02:47
Post 24704 of 118554
about 7 hours ago