Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Так
-
Привет всем , нужно ли проходить мед комиссию перед вылете в Канаду ?
-
Спасибо большое)
-
Это удобный калькулятор ЗП в Онтарио
-
ca.talent.com/tax-calculator?salary=55000&from=year®ion=Ontario
-
27%
-
Я снял жильё без последнего месяца даж
-
Сьогодні і завтра плануємо зібратись!
-
Ще раз всім привіт 👋🏼 Створив приватну бесіду для тих хто хоче кудась виходити гуляти, збиратися компаніями і гарно проводити час Пишіть в ЛС добавлю в бесіду ✉️ ❗️Суто ті хто в Торонто і будуть виходити гуляти❗️
-
Підкажіть водійські права в Торонто можна обміняти?
-
А сколько тут налоги на зарплату?
-
Не вникав які саме, так як не в Манітобі знаходжусь) Можливо хтось вже машину купував? Знає які податки та нюанси? Цікавий реальний досвід
-
Вау, полные?
-
Від провінції залежить, в Онтаріо ніби 2 місяці. В Манітобі так взагалі прийшов з українськими і замінив на канадські без здачі екзаменів
-
Можно ездить на украинских 3 месяца
-
Хтось орендував в Онтаріо авто, якою компанією краще скористатись? Хтось вже змінював українські права на локальні?
-
Если например. Пилотная программа провинции на 3 года. А я подамся на номинацию через 2.5 года. Тоесть программы останется пол года. А ждать решения например год. То те люди которые подались они по-любому будут рассмотрены. Или если во время рассмотрения программа закончится. То все будет зря? Тоесть я подамся а программа закончится через месяц. И не будет решения
-
Кантор
-
Нам пока это предстоит. Мы в эирбнб снимаем 🥲🥲
-
Кто-то смог снять жильё оплачиваясь только первый и последний месяц? Или сдают только минимум на год?
22 Jan 2023, 02:47
about an hour ago