Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Мій друг дізнався , що не потрібна віза для зону транзиту , а те що ви пишете, це просто перереєстрація багажу всередині аеропорту, я таке робив , коли проходив реєстрацію і друкував білет
-
і немає різниці один чи не один аеропорт
-
він проходить таможню, забирає багаж і заново чекін, для того щоб вийти (пройти таможню) потрібна віза
-
Якщо аеропорт інший , тоді можуть виникнути запитання у офіцерів-співробітників
-
Доброго дня. Хочемо зняти житло в Торонто, Міссісага або поблизу. Можливо хтось знає якісь варіанти?
-
На вихідних чи в будні дні в блю маунтин на лижі хтось хоче поїхати? Поїздка в 13:00 і вечором додому
-
Доброго дня, дуже хочемо на вихідні, але ж ці вихідні будуть дуже холодні. А ви вже туди їздили?
-
Де? В Лондоні? Перший раз таке чую. Віза не потрібна тільки в тому випадку якщо у вас єдиний квиток, це коли ви здаєте багаж в першому аеропорту і отримуєте в кінцевій точці прильоту а пересадка здійснюється в тому ж терміналі, вийшли з одного літака сіли в інший. Якщо вам доводиться покинути транзитну зону тоді тільки віза
-
Транзитна віза, якщо Ви покинули аеропорт
-
Так я про те і пишу
-
Всем привет, может кто-то посоветовать менеджера автосалона укр-рус говорящего?
-
Не потрібна
-
Добрий день їду з України можу взяти ліки та стіки до айкосу в приват чат
-
дуже вам дякую
-
28 з чимось
-
Вигідніший
-
привіт хто пробував розраховуватись карточкою українського банку в канаді? підскажіть будь ласка який курс буде?
-
Добрый день! Как быстро можно оформить финансовую помощь после приезда в Канаду по программе cuaet? Сколько в среднем времени это занимает на данный момент?
-
Хто питав за гречку , можна замовити її на амазоні
-
Доброго дня , де в Торонто купити пельмені?😂😂😂 бо я в фрешко вже всі pierogies перепробував , все не те
22 Jan 2023, 02:47
Post 45597 of 118340
about 2 hours ago