Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день допоможіть знайти роботу, Чи хто Працюе зварювальником чи помічником, шукаю роботу, прилітаю у вівторок в Торонто.
-
Привет всем, прилетаю завтра в Торонто один ,на месяц, также хочу полететь в Ванкувер, Батт и Кальяри, если есть люди кто хочет полететь в течении месяца в одну из этих точек то буду рад новым знакомствам
-
Дуже добре Дякую що відгукнулись )
-
Дякую
-
так, подивіться всі школи що я написав – недалеко від кожної з них можна щось знайти більш менш доступне
-
Remidli
-
Достатньо було самого посвідчення
-
Привіт, а для підтвердження досвіду достатньо їм показати дату видачі чи треба у консульстві парірець брати?
-
А какая компания и скорость?
-
40$
-
Кому не сложно, ответьте кто сколько платит за домашний интернет
-
8-го лютого буде доступна кімната для одного, район North York, Торното біля станції метро Finch. Кімната на першому поверсі. Ціна 850$ помісячно Номер телефону: +1 (647) 679-0745
-
Я щас пообщался с парней, предложил bell за 60$ 500 мб в секунду
-
Спасибо большое
-
можно чуточку доплатить и 100-ку получать
-
Бесплатное подключение и модем дают не плохой... 50 мб скорость (Хватает в целом на всё) www.vmedia.ca/en
-
Собираемся завтра в центре на классическую мафию, бесплатно❗️ С 7 до 11-12) Нужно 2-3 человека, если есть желающие- пишите ✌️
-
Конечно💪
-
Хочу)) примите? 🤪😜
-
Доброго вечора. Хто може допомогти інфою!) Шукаю людину яка працює в Готельному бізнесі, є декілька питань стосовно працевлаштування!
22 Jan 2023, 02:47
45908/119248
about 5 hours ago