Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Тоді сорі
-
Він про америку
-
Ще б ім‘я змінив
-
Коли дають ворк перміт дивляться на цей код
-
Ну це не зовсім туристична. Так як на ній код 999 що значить куаєт
-
А ви фото змінили я думала то вже Інша людина пише😅 вибачаюся
-
Це туристична віза, її загалом важко отримати і дають як хочуть Навіть якщо були в багатьох країнах, можуть не дати
-
Клеять як я розумію у посольстві, а забирають у візовому центрі.
-
Ну я ж казав вам. Відніс в Голандії, а вклеїли в Англії 🤷♂️
-
Ну я думала що куди принесеш там і вклеють а якщо вони ще кудись відправляють то точно ні не дай Бог загублю тай мені капец
-
Вклеюють не тільки в Англії. Є ще країни де вклеюють, але як вони вибирають куди відправляти не знаю 🤷♂️
-
В мене голова вже пухне від того Гугла 🤣 я одна маю куча інфи читати на всю сім’ю 😂
-
Я не знаю про лондон, але я впевнена що вся інформація є в гуглі
-
Я вже думаю якщо поїду таки в Албанію то туди понесу бо там приймають з рук і віддають в руки але теж скільки чекати не зрозуміло
-
Так ось в Лондоні були наші які особисто приходили забирати отже і відносили не знаю не було часу запитати все але всі говорять що в Лондоні не можна самим нести тільки відправляти
-
Краще все-таки повернутися в Англію і відправити вже там . Але якщо пройде 30 днів то що тоді не дійсно
-
Я в дюсельдорфі все робила, особисто відносила. Я подалась 17 березня на відкриття програми, тоді інформації не було взагалі. Якось розібралась і з моменти заповнення анкети до вклеїної візи пройшло 7 днів. Відносила паспорт особисто і всім рекомендую бо в однокласників загубились паспорта. Коли відносиш особисто то точно все контролюєш.
-
Ого ну ось я за це і думала що якщо в інші країні то довго чекати .. а тим більше Італія тут все помало помало . Як вони кажуть .
-
Я просто відніс в візовий центр. Але візу вклеювали в Англії. Чекав 35 днів
-
Ви просто відправили в посольство Канади з листом який вам прийшов?
22 Jan 2023, 02:47
about 6 hours ago