Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Що дадуть - так, що дадуть в Торонто, а не за 100-200 км від нього - малувато шансів )
-
Привіт, прилітаю в Торонто, чи є шанс, що дадуть житло хочаб на 1 день ?
-
Возьми самый дешевый airbnb Либо к кому то из украинцев попросись за деньги переночевать
-
Всім привіт. Чув що в Торонто є жінка котра викладає курси IT для українців. Може комусь щось відомо?
-
Доброго вечора. Чи можна якось студента вивезти з України зараз? Документи з університета є, відсрочку теж отримали… все одно не випускають(( Вже не знаю в кого питать(((
-
Ми теж пройшли ці круги аду… але вирішить вдалося тілки за допомогою юриста… і ось зараз думаєм взагалі не повертатись, бо другий раз платити за виїзд ми більш не хочемо(((
-
Навчання виключили з переліку можливостей виїзду за кордон
-
Привіт, може хтось буде ближчим часом летіти з України в Торонто? Напишіть будь ласка в лс, є невелике прохання💗💗
-
Якщо ви в Торонто погугліть фудбанки
-
Всем привет Посоветуйте нормальную авиа компанию пожалуйста Хочу лететь с Польши в Торонто. Попыталась купить билет на кондоре, деньги сняли на предовторизацию, и билеты не купились. И деньги зависли)) Теперь хочется купить билет на надежном сайте)
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300 гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 3-4 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть
-
Так, ви зможете заповнити самі ту декларацію. Simpletax (wealthsimple) безкоштовний додаток
-
Якщо ти скажеш, що тобі потрібно рево - я відмовлю Пиши в лс , що тобі потрібно)
-
Лот
-
Тобто якщо у мене є форма т4 Я пропрацювала місяць (трішки більше) я зможу самостійно повернути цей податок і оформити декларацію?) дякую
-
Компанія Lot , прямі рейси, так трохи дорожче але це того вартує
-
Привіт, хтось знає когось хто робить манікюр? Може, є контакти якісь
-
Дякую🥹
-
Как бы
-
Не к тебе ибо ты в Канаде
22 Jan 2023, 02:47
Post 49132 of 118571