Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
З язика зняли 🙈
-
Вам сказали , напишіть тут адресу. Ви відмовились
-
Мотель 6 Українці
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300 гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 8-9 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допожіть
-
t.me/motel6UKR
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300 гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 17-18 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допожіть
-
Я один бачу ці повідомлення десь раз в місяць і потім акаунти, які пишуть ці повідомлення - видаляються?
-
Лише с того що людина просить 300 грн. Тут за них нічого не взяти. Можно вже забити )
-
Та це спам український
-
Но мне не нужно будет идти в OHIP/Service Canada чтобы менять Манитобовскую карточку на Онтарио?
-
Та я знаю) з цією темою я знайомий )
-
Вам нужно все адреса менять по идеи , в банке тоже
-
Всем привет, если я переехал с провинции Манитобы в Онтарио, мне нужно менять Health Card или нужно позвонить и указать то что я поменял адрес?
-
Спасибо 🙏
-
Нужно менять
-
Всем доброго времени суток У меня вылет 12.03 Гамбург🇩🇪 - Торонто🇨🇦 Смогу передать ваши посылки 📦
-
Мотель 6 Українці
-
Вам треба йти в Сервіс Онтаріо для отримання OHIP. Вашу манітобську можна використовувати лише в Манітобі. На то вона і провінційна.
-
А скільки часу потрібно щоб отримати ОНІР на руки ?
-
Дякую
22 Jan 2023, 02:47
about an hour ago