Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
А тут в Канаде есть пособия для новорождённых детей? Если я рожу в Канаде. Очень хочу ребёнка. Какие то выплаты?
-
Налог 13% если вы про зарплату
-
А налоги с такой зп нельзя возвращать?
-
Это только часть налога. Полный налог в Канаде федеральный + провинциальный
-
А до какой суммы 20%?
-
С 10к ежемесячно забирают из ЗП 3500
-
😂😂😂😂😂😂😂. Пора просыпаться
-
2000$ я подозреваю
-
Не треба, дякую))) може через пару років зацікавить таоя пропозиція😂
-
Всім бажаючим заробляти онлайн та у креативній сфері привіт! Я український дизайнер та арт-директор із досвідом роботи у Дії, Winetime, КАМА studio і всі-всі-всі. Шукаю бажаючих пройти онлайн курси двох напрямів — дизайн basic та комерційна ілюстрація. Це професійні курси на три місяці, які вчать софт скілам командної роботи, креативності та вміння розуміти та працювати і заробляти у Photoshop, Illustrator. Я викладаю двома мовами, тому спільну мову ми точно знайдемо! Я готова розповісти деталі вам у особисті повідомлення, якщо вас цікавить: крнретний один з двох курсів, ціна, групове або індивідуальне навчання, ціль курсів та особисті запити. Дякую! Telegram: @valllerrrie Viber/WhatsApp: +380504942291
-
Деловой разговор. Давай я фотокарточку пришлю письмом. Генетику посмотришь. Подпишем оферту. Всё по взрослому.
-
Я якщо чесно думала 1500$ на місяць платять, приблизно (дитину з канадським громадянством)
-
Ещё есть Canada clild benefits, до 7к в год на ребёнка, если ты работаешь в Канаде 18+ месяцев
-
Якщо маєш дитину, тоді є шанс, що частину податків повернуть, бо це типу як dependent Але мати дитину в Канаді-це загалом дуже дорого
-
Не хочу это обсуждать, просто всю жизнь мечтаю про ребёнка.
-
Донор?
-
500-600 дают уже на более старших
-
Мне не нужен муж, я просто на будущее интересуюсь)
-
Капец так мало
-
Выбери з чата😁
22 Jan 2023, 02:47
Post 52892 of 118551
27 minutes ago