Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
На пр податись не так просто:) я знаю людей в Торонто які і 5 і 10 років чекали …
-
Тому реально і менше року якщо заміж за канадця, всі інші випадки - 2 роки мінімум(якщо ви айтішнік) і стандарт 3-5 років
-
Це не брєд, сам знаю людей які отримали за пів року! Але вони Айті фахівці, з дуже високим заробітком і балом
-
Мої знайомі в Торонто 6 місяців. В них є піар. Картки ще не прийшли поштою , але піар підтверджений вже мають.
-
цікаво, чи є українці які вже почали цю процедуру? бо наприклад в Манітобі можна через півроку роботи подаватись
-
За рік - брєд. Все інше - індивідуально.
-
Ну тільки якщо шлюб з канадцем/канадкою. Є знайома якій видали піар (вже видали а не просто подалась) менше ніч через рік в Торонто. Вона пізніше за мене приїхала, чоловік канадець. Отакої. Ніби приїхала в травні, а піар отримала в вересні.
-
Просто це брєд що кажуть що піар за рік можна отримати:) навіть в матітобі більше року це займає:) в торонто стабільно 3-5 років
-
А є і такі хто навіть вмер так і не дочекавшись😱
-
А я так то про піар і не мрію:) я вже майже рік в Канаді і до піару не йду
-
Ясно. Меркантильная.
-
Вашу адресу і чи є у вас жінка 😀😀😀
-
Лол
-
Привіт🙃
-
Приймаю заявки
-
Так. Я написала, айти це виключення)
-
А я знаю чуваків які стали президентами. То значить кожен стане президентом? Ясень красень що спеціалісти з освітою знанням мов вже приїзджать в Канаду з піаром.
-
☝️🐺🥀
-
Правильно, лучше замуж за брата чем за меркантильную девушку, ауф
-
Браткам в допомозі не відмовлю
22 Jan 2023, 02:47
Post 61772 of 118551
27 minutes ago