Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Все от вас зависит, хотите - инструктор, не хотите инструктор - школа. Сдается G1, ждется время (тут не точно), сдается G2, ждется время (тут точно), ну и фулл
-
тут в основном жидкие средства для стирки или капсулы, не знаю видела ли я порошок в магазинах. но жидкие средства есть везде
-
Что-то новое. Ну, замечательно, если так
-
Это только если открыты все категории
-
Первый раз слышу:))
-
Интересно
-
Так можно
-
Конечно 😁
-
Да ну, серьезно?
-
Нееее, ещё раз иду на full 🤣
-
ПРИВІТАННЯ, я перебуваю в США. Працюю з приватними орендодавцями, також є менеджером з нерухомості. У мене є робота, на якій можна заробляти 600 доларів США щотижня, не виходячи з дому. Не соромтеся звертатися до Dm, якщо вас цікавить більше запитів.
-
Народ, Хто працює на складі чи заводі без англ, поділіться контактами будь ласка, хто може 🙏🏻👌🏻 буду щиро вдячна!!!!
-
Оо, как раз на аренду хватит
-
Привіт! Шукаємо будь-яке житло на двох людей (кімната, студія, квартира, бейсмент). Розглянемо кожну пропозицію, дякую!
-
Добрий день, шукаю кімнату на 2-3 місяці. Може хтось здає по більш менш прийнятній ціні? Дякую.
-
Доброго дня шановні підкажіть будь ласка Хто міняв водійські посвідчення у Торонто або у місті Міссіссага Я шукаю сертифікованого інструктора з авто Якщо є Укр мовний
-
host4ukraine.com/l/looking-for-housing-in-toronto-since-april-20-cat/642af58d-176b-47da-9b87-942e0ec722b1
-
Привіт !! Маю квиток на Океан Ельзи 160$ та Верку Сердючку 160$ в Торонто 🥰 Мала бути на концерті але по особистим причинам мушу повертатись в Україну. Пишіть в особисті щоб перекупити квитки 😊
-
@Dmitriystiber
-
Может кому-то интересно снимать жилье на двоих, пишите в приват
22 Jan 2023, 02:47
Post 69193 of 118555
5 minutes ago