Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Короче достала она всех)
-
А потім, багато років потому, до чату додалася Валя
-
Я не розумию, Це чат для питань як сдавати на права, чи балаган?
-
Держите голубя мира
-
Добрий день , хто скільки чекав з моменту відбитків до моменту коли сказали що можна висилати паспорт ?
-
да, тот же убер
-
Доброго дня усім! Терміново шукаю працю домробітниця,няня, прибирання,праця в Готелі,в ресторані,магазині на заводі ,фабриці,складах аеропорту,добре готую то що.... Мої контакти +14372335209 Viber+ WhatsApp+48570822016
-
Дуже індивідуально. Я через два дні, сім'я - тиждень, 2, місяць, а друг чекав майже три місяці. Немає регламенту точної
-
Легально, звичайно
-
Друзі, з ворк пермітом можна приватним підприємцем бути? Чи тільки на когось працювати?
-
Чайнатаун?
-
Дякую
-
«Раздевайся»
-
А я её с украинской культурой ухаживаний познакомлю :)))
-
Не могу не согласиться)
-
Та вот действительно думаю об этом. Смотрю китайская культура и быт такие богатые. 800 сортов чая. 100 каких то разных Грибов, арома палочки, церемонии. А мне всё это лень узнавать и покупать. Надо познать через китайскую девушку
-
Азиток пикапить пошел?))
-
Друзі, колеса на евакуаційний УАЗік хлопці забрали, за це дуже всім дякують! Поки тільки одне фото скинули, бо УАЗік трохи розфігачило і його ремонтують, поставлять шини, тоді буде повний звіт. Всім дякую, хто долучився! Все буде Україна 💪💪💪
-
Друзі, колеса на евакуаційний УАЗік хлопці забрали, за це дуже всім дякують! Поки тільки одне фото скинули, бо УАЗік трохи розфігачило і його ремонтують, поставлять шини, тоді буде повний звіт. Всім дякую, хто долучився! Все буде Україна 💪💪💪 Зібрали 18400 залишок коштів пішов на наступний збір!
-
Да да да ))
22 Jan 2023, 02:47
Post 71034 of 118638
about 6 hours ago