Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
В Торонто только аренда сильно тянет(но на 4к вполне вдвоем можно жить,если не набирать кредитов сразу по приезду,не покупать тачки и пр)
-
Но опять же, это не перловкой питаться 😁😁😁
-
На двоих где-то 180-200кад в неделю
-
400-700$
-
А скільки в кого на їжу йде?
-
Да,это прям хорошая корзина
-
Всім привіт) Є хто знає, де і як краще взяти машину в Торонто?) Які умови?)
-
Згоден, фрукти м'ясо смаколики все що хочу беру виходить 500 на місяць.
-
Пишите , 100% одобрение для новоприбывших укр
-
Не могу вам отправить сообщение,напишите в личку ваш номер .я позвоню
-
Кто летит в ближайшее время с Украины в Торонто Есть посылка весом в 350-500г за оплату Срочно ,мошенники мимо 🤦♂️
-
Моя агенція наразі наймає працівників🎉 Оскільки вартість життя зростає, а бензин зростає і падає, хто шукає можливість залишатися вдома для бізнесу або заробляти неповний робочий день? Наше агентство потребує людей, які готові якомога швидше працювати вдома в галузі фінансових послуг. ⚪Прямий депозит, PayPal, zelle, cashapp щонеділі, надається платне навчання 💰і ви створюєте власний розклад ДОСВІД НЕ ПОТРІБНИЙ, АЛЕ МАЄ ВМІТИ РОЗМОВЛЯТИ АНГЛІЙСЬКОЮ. Або ви також можете спробувати перекласти
-
Привіт! Здається дві кімнати в basement за адресою parkwoods village з 01 травня. Проживання для двох осіб 1200 , для однієї 1500. Кухня і ванна спільна для всіх мешканців будинку.
-
Підскажіть будь-ласка: Якщо прилітаю в Монреаль, і тут оформлю всі необхідні заходи (SIN, sim, bank account), і вже після цього переберусь до Торонто, щоб зробити OHIP і медогляд, то чи не буде в такій ситуації юридичного конфлікту між Квебек та Онтаріо?
-
Привіт! Здається дві кімнати в basement за адресою parkwoods village з 01 травня. Проживання для двох осіб 1500, для однієї 1200. Кухня і ванна спільна для всіх мешканців будинку.
-
Кто знает хорошие звуко студии , где можно записать песню?
-
Кто не против пообщаться?
-
Є хтось з Burlington? Чи в цій area
-
Оквіль підійде? В суботу там будем з стендапом😅
-
Жесть цены Я за 1300 снимаю комнату в двухкомнатной в кондо А бейсмент это же пи*дец Все слышно сверху Летом холодно Зимой жарко 🥵 Не в упрек вам Просто я в шоке что сейчас такие цены на бейсмент
22 Jan 2023, 02:47
73635/119037
about 2 hours ago