Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Toronto Chevrolet Equinox,2018 года 1,5 бензин Состояние идеальное 22000 CAD🇨🇦
-
Ударение на слово «договориться» потому я не уверен, что есть прям такая функция «очередь»
-
Ну а на всякий случай посуточно найдите заранее, хотя бы сайты где можно посуточно снять. Места в отелях освобождаются каждый день, если по приезду не будет, то на след день точно будет. Главное об очереди договориться с девчонками в аэропорту
-
Все ок, дають готель на 2 тижні зараз Як буде у серпні - питайтесь ближче до дати, але має бути ок
-
Друзі! Можливо хтось хоче купити квитки на вечір вишиванок 19 травня? Маємо 3 квитки 🎫 Віддамо за 90 доларів) хоча ще платили taxes. Пишіть у коментарі чи приватні повідомлення.
-
Привіт, народ хтось літав на вертольоті над Ніагарським Водоспадом, знаю що таке є, але цікаво яка ціна ?
-
Ми хотіли, але не встигли, бо був на травень солд аут) виходило десь по 160 доларів з людини на 2-3 Є й дорожчі, звісно. Але 200+ ну такее
-
Всем привет! Есть билеты на матч Toronto FC - New York Red Bulls
-
www.viator.com/tours/Niagara-Falls-and-Around/Niagara-Falls-Regional-Airplane-Tours/d773-14876P1
-
На якому сайті дивилися ?
-
is it ?
-
Всім привіт! Шукаю кімнату для того щоб переїхати в липні, можливо в когось є варіанти, була б дуже вдячна якщо напишете в лс. Мій бюджет 1000-1300, бажано кімната в центрі міста, дякую))
-
Привет, еще раз уточняю, может кто то знает риелторов, которые могут помочь арендовать дом без кредит скоров, чисто на выписках с работы, буду благодарен
-
Доброго дня 🇺🇦 ❗❗❗📢🇺🇦🇺🇦🇺🇦 ❗❗ 🇺🇦ПРОШУ НЕ ВИДАЛЯТИ ПОСТ . Допоможіть будь ласка нам 🙏 Ситуація просто жахлива склалася. Дуже прошу Вас .🙏Виїхали на вмання,бо не знали і не мали іншого виходу .Залишилися без нічого.В прямому сенсі. Обіцяли родичі переслати із за кордону кошти ,але вийшли затримки у них ,на скільки не знаємо 😔так і не отримали ми . Зараз ми стоїмо грубо кажучи по серед траси приблизно в 30 км від Умані в сторону Вінниці Не маючи ,ні Палива ,ні Грошей на заправку не кажучи про продукти ,,..теплих речей немає,взагалі ніяких.з нами дитина мала .Самі ми з Харківської області,Біженці ! Допоможіть будь ласка якщо хтось має змогу допомогти ' коштами на карту ,на бензин .якщо хтось поруч не далеко від нас ,це взагалі супер 🙏,трішки нам би палива 🙏 ,продуктів хоть трішки якихось 😔 ,теплі речі потрібні ,так як в нас нічого не має . .Розумiю як це глупо виглядає можливо комусь смішно ,але ,я прошу ,Вас .. нам дуже потрібна допомога від не байдужих людей !!!🙏🙏🙏🙏 В найближчий час я обіцяю що прикладу зусиль та поверну всі кошти .Не проходьте повз ... 🙏🙏🙏 З Повагаю ,Дякую 🙏🙏Слава Україні
-
хоч текст вже поміняйте..теплі речі їм у травні
-
Добрий день всім! Допомагаю зробити корочки на роботу такі як: 4 step,5 step, whimis,working at hights, forklift,sizerlift! За💲💲
-
4169176948
-
Ребята, знает кто то где можно найти работу в Торонто или где в то в близи без знания языка (заводы например)?
-
Усім привіт. В когось є пластинка Фурадоніну? Куплю.
-
Привет! Кто подскажет как перевести деньги с Канады в Польшу? Заранее спасибо огромное!
22 Jan 2023, 02:47
28 minutes ago