Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Друзі, знову потрібна наша з вами допомога! Бійцю підрозділу розвідки ДШВ потрібно купити і передати ПБС(глушник) CQB-15 на гвинтівку DDM4. Сума збору 8000 грн!!! Всім наперед дякую за участь!!! Все буде Україна 💪💪💪 Глушник до Ластівки) Тихо відстріляємо кацапів) 🎯Ціль: 8 000.00 ₴ 🔗Посилання на банку send.monobank.ua/jar/5yxpJ6yDm7 💳Номер картки банки 5375 4112 0693 0716
-
Привет всем, украинцы! Знакомый, купил машину, оформил все страховки и тд, чтобы я мог ездить мне нужно какую-то страховку оформлять на мое имя? Если за рулем буду я, поцарапаю бамбер, страховка будет работать? Права украинские, на них можно эту страховку оформить, если надо?
-
Привет друзья Есть хороший способ приумножить капитал на 3-6% с одной сделки Предлагаю сотрудничество Условия хорошие Нужна биржа и капитал Пишите в личку
-
Здравствуйте, нужны мужчины на завод по обработке металла , район Scarborough, английский должен быть базовый. Работа full-time, зп 20-25/час. По всем вопросам пишите в личные сообщения.
-
Друзі, залишилось меньше чотирьох тисяч. Невеликий збір, давайте оперативно закриємо!!!
-
По-моему опоздал с бизнесов своим
-
Круто. Я живу поруч. Яка назва магазину?
-
Шанс минимальный на что?
-
Питай власника і його страхову щодо тебе. Якщо вони погодяться, то тільки так можеш керувати його автомобілем. Взагалі, шанс мінімальний
-
Мне интересны ответы на вопросы которые я задал выше, есть информация?
-
На том же адресе живем)
-
Всім привіт, можливо хтось знає, якщо мені відкрили робочу візу в чехію на один рік, та я заповнюю заявку в канаду по програмі CUAET, та планую полетіти і потім прилетіти назад в чехію, то мені відмінять чеську візу?
-
Треба мати свою страхову і свій автомобіль, якщо ви не живете на тому ж адресі
-
Мінімальний шанс, що тебе зареєструють так у страхову.
-
Дякую
-
В кожній країні ЄС свої правила
-
В Чехії запитувати в іміграційній службі потрібно
-
Доброго дня, я з своєю сімєю( мама і дві сестри 8-17 років) перебуваємо на даний час в Монреалі, але до кінця цього місяця плануємо переїхати в Торонто, на разі в пошуку квартири, роздивляємось всі варіанти в інтернеті, але якщо раптом хтос з вас володіє інформацією або ваші сусіди, друзі, знайомі які здають квартири, була б вдячна за допомогу. Хорошого дня.
-
В зоні шенгену начебто не заберуть візу , а поза нею - невідомо
-
Друзі, ви неймовірні!!! Збір закрито!!! Всім, хто долучився, величезна вдячність!!! Звіт згодом обов'язково буде!!! Все буде Україна 💪💪💪
22 Jan 2023, 02:47
24 minutes ago