Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
А если международные права или им похуй нужен только их драйвер
-
@greatcanadianbeaver [355395193] надіслав(ла) 🔗 Посилання без авторизації. Дія: Попередити (1/3) ❕ до 15/07/2023 03:44.
-
@l.alisa.tattoo в инсте
-
Я так міркую, що машину купити можна, і навіть попросити автоділера, пригнати ( на ділерських номерах) до тебе на парковку чи гараж. Але потім ти повинен піти в міністерство транспорту та виписати собі номера, а мінтраспорту потребує від тебе страхування на авто. І нацьому це коло замкнулося. Страхування не дають або ціна досить висока то мабуть вигідніше на убері іздити.🥲
-
За 3000...4000$
-
Можно взяти дешевше
-
Вітаємо Таня, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Я вчера взяв хонду Це правда
-
Доброго вечора усім учасникам групи. Нещодавно прибула і купила в аеропорту сімку Fido. Інтернет уже закінчився(( за тиждень. Яким чином тут поповнюється рахунок? Дякую за відповіді🙏
-
Тобто змінити тарифний план?
-
Тут трошки по іншому все працює. Якщо ти оформляла контракт але не брала телефон, то ти можеш, перейти до іншого оператора або підняти свій ліміт ще вище на декілька Гіг, але за додаткову оплату.
-
30 за блок!
-
Саме купили ? Там волонтери її безкоштовно давали Вам потрібно піти у офіс фідо і підібрати тарифний план для себе , який ви потім будете щомісячно оплачувати Або можна підійти в будь який інший центр іншого оператора та попросити те саме (при цьому зберегти номер даної сімкарти)
-
Дякую🙏
-
Доброго дня! Пост для тих, кому необхідно ЖИТЛО НА ПЕРШИЙ ЧАС З 17-го липня по 31 липня у Норс Йорку є окрема мебльована кімната з окремою ванною, за символічну суму. Дуже гарний район, хороший власник, але на короткий термін, так як я виїжджаю раніше і власник має можливість зараз підсилити. Кому необхідно житло дуже терміново - є така можливість. 🏠 +1 (613) 329-6269 Chen
-
Кто знает, есть ли в Торонто снюс, где продается
-
Ищу няню. Можно без опыта работы. На несколько часов в неделю. В лс
-
Доброго дня . в пошуку кімнати в районі вулиць Кіплінг + Квінсвей .Етобіко . можливо хтось знає якусь інформацію буду радий почути .
-
Підкажіть будь ласка, чи є в Торонто кінотеатр, де показують фільми з українським дубляжем
-
Добрый день, подскажите наиболее дешёвую точку аренды авто в аэропорту Пирсон?))))
22 Jan 2023, 02:47
22 minutes ago