Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт. Хтось їде на Ніагарський водопад? Я в Міссіссагі і долучилась би до поїздки. Пишіть у приватні
-
шукаю хто займається встановленням дверей та вікон для вигідної співпраці маємо власне виробництво
-
Вітаємо Lux, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Здравствуйте, сдам Honda CR-V 2023 под убер. 1.850/мес со страховкой. В лс.
-
Доброго дня! Приїжджаємо сім'єю по CUAET до Торонто. Підкажіть, будь ласка, чи потрібно якось оформлювати страховку, чи вона діє автоматично? Чи радите ви спочатку купити туристичну страховку, чи у тому немає сенсу?
-
Хлопці і дівчата, залишилось зібрати 1800 грн. По можливості долучайтесь! Все буде Україна 💪💪💪
-
А вы толко по онтарио?
-
Треба дивитися
-
Залежить від того, яка ціна того страхування буде)
-
Звертайтеся за страхуванням до мене)
-
Привіт! Шукаємо квартиру 1 бедрум в Етобіко, якщо маєте пропозицію, буду вдячний. Дякую!
-
Дякую за наводку до речі))) тут прекрасно 🥹😍
-
Доброго вечора! А можна фото кімнати?
-
Угу. Просто нужна тачка для работы и друзья с своего бизнеса сделали справку, что я у них работаю. А вот хонда, как пить дать дает машины. Главное первый платеж иметь
-
Мы когда toyota брали, нас с мужем прошерстили знатно так, по всем счетам, кредиткам и работам
-
Вітаємо Olena, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Бля, придется походу хонду брать а не Тойоту
-
Которого нет)
-
Для кредита банк попросит показать pay stub
-
Есть работа, точнее справка о присутствии работы, но нет приходит зарплата с работы
22 Jan 2023, 02:47
about an hour ago