Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня всім Брат другий раз не здав їзду,шоб получити водійське посвідчення Хотя водій зі стажем,розумію що тут все по-іншому. Можливо хтось порадить де краще здавати чи може має якісь контакти?
-
Заповнити заявку онлайн. В ютюб є детальна інструкція, крок за кроком. Скільки чекати незрозуміло. Може кілька тижнів, може кілька місяців. Різні випадки. Знімайте обмеження тільки в тому разі, коли хочете працювати по професіях, які обмежені. Якщо по інших - то сенсу в новому wp нема.
-
Люди добрі, допоможіть мені будь ласка, я не брехатиму я не бездомна, і не з фронту, переїхала з Херсона в Одесу пів року тому, з дитиною, в даний момент залишилася зовсім без роботи і без грошей, може хтось може допомогти мені чимось я з дитиною зовсім без грошей, є де жити але платити за житло немає можливості, а назад до Херсона повертатися поки не час ще, якщо хтось має можливість допомогти мені, напишіть, я можу все довести.
-
Тут не всё по другому, просто на экзамене надо четко по правилам всё. И да, лучшее решение - инструктор и пара пробных заездов по маршруту экзамена, всё расскажут и покажут где и за чем следить.
-
Дякую
-
Дякую
-
Hey, pumpkins! Happy Halloween! 🎃 Let’s celebrate with us and our special boo-offer! 😎 ❗️20% OFF for KALUSH ORCHESTRA concerts in NORTH AMERICA 🥳 👉🏻 PROMO CODE: kalushfamily 🎟 Tickets: bomond HURRY UP! Offer valid only Halloween week 👻
-
Всем привет! Ищу людей для совместной работы. Легально, стабильно высокая доходность проекта. За подробностями в лс💲
-
Вітаємо Aлексей, 👋 Прохання, перед тим, як поставити своє запитання або написати будь-яке повідомлення, ознайомся з правилами групи, натиснувши кнопку нижче👇
-
Кто подавал на Ontario works, какой статус вы указывали?
-
Добрий вечір вирушаю з України через 2 дні можу привести невеличку передачю
-
200 гр
-
Сала привезы
-
и постинор плиз
-
Доброго дня! Продам сапожки і гольфик.Замовляла з України,але для моєї дочки виявилось маленьким.Орієнтовні розміри :сапожки 31,гольфик 116.Ціна сапожок з доставкою вийшло 90$,гольфик 25$
-
North York
-
Мій друг так зробив місяць тому
-
Добрий день. Цікавить є люди які були у Канаді по CUAET і летіли із Торонто по U4U в США ? Дякую
-
Мій друг так летів. Вже там. Якщо є питання , можу йому передати.
-
👀 Уряд Канади надав нові деталі щодо сімейної PR програми для українців. ✅️ www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification.html 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 Telegram канал Канади 🇨🇦 : t.me/UA_Canada_Cuaet
22 Jan 2023, 02:47
about an hour ago