Українці в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня 💛💙 Дівчата, кому потрібні гарні брови? Чекаю на вас 😇 Я майстер бровист-візажист з Києва. ⚜️Тількі преміальні матеріали по демократичним цінам. Знаходжусь біля High park (станція метро 🟢Keele) Моя сторінка: instagram.com/mua.sova #Торонто #майстер #бровист #Etobicoke #візажист
-
Всім привіт! Продаю 2 квитки на концерт The Weeknd в Торонто 22 вересня Концерт, на жаль, перенесли, і я не зможу на нього потрапити( Одразу кажу ціну - 400 канадських доларів за 1 квиток. Це гарна ціна і зовсім не дорого, бо місця на перших трибунах, де квитки по 600 кадів, я продаю свої дешевше Напишіть мені в лс, хто зацікавлений🥰
-
Оооо, оце груснінько. Щось вони прям сильно обрізали. Зря, едмонтону не помішало б трохі заселеності
-
Спасибо
-
Я не імміграційний консультант, з такіми питаннями треба звертатись до нього або в Гугл : Manitoba: provincial PR programs/pathways to PR, etc:)
-
Я видел что альберта не будет засчитывать экспирианс куает под провинциальные программы
-
Я вам скажу честно, в Торонто хостів вже не лишилось. Сподіватися на хоста - себе дурити. Але группу я вам дам, гляньте тут, там по постам пошукайте, давали багато ресурсів для пошуку хостів
-
Например?)))
-
Ну, ви спитали про ПР - я відповіла 😅 Онтаріо і БС самі популярні провінції тому найскладніші по отриманню ПР. Менш популярні провінції дають більше плюшок і простіший ПР щоб заманити туди новоприбульців)
-
Всем привет. Подскажите пожалуйста , помимо Фейсбук групп где можно найти хоста? Мы планируем приехать с другом в Торонто в средине октября, ищем хоста/семью на первый месяц-два пока найдём квартиру и начнём работать. Может у кого-то есть контакты ?
-
Смотрю как альтернативу Манитобу... но тут есть уже друзья и понравилось...
-
Розгляньте меш популярні провінції та їх програми отримання ПР, такі як Manitoba, PEI, можливо навіть Alberta
-
Куда посоветуете?
-
Онтаріо це одна з найважчих провінцій для отримання ПР
-
Кинь по гуглу рент машин в твоєму районі, та вибирай. Особисту машину, наврядче тобі хтось позичить.
-
На биометрию для украинцев сняли ограничения
-
Доброго ранку! Знайомі здають будинок у Keswick. З меблями та всім необхідним. Кому цікаво пишіть у личку, дам контакт.
-
Всем привет! Подскажи пожалуйста, какие условия получения PR в Онтарио или есть провинции, где быстрее можно это сделать? Спасибо большое!
-
Доброго времени суток🇺🇦🇨🇦 Подскажите пожалуйста, если не успеваешь попасть на биометрию в течении 30 дней Кто знает, какие последствия? Или что делать надо? Поделитесь пожалуйста опытом, если сталкивались !
-
Здравствуйте. Кому то из детей открывали визу только на пол года?
22 Jan 2023, 02:47
18797/119248
about 3 hours ago