Імміграція до Манітоби
-
Ну якщо вам відмовлять, то вам частину грошей повернуть🤷🏻♀️ С$515 повертається при відмові. Але як на мене, то це справедливо. Люди не цінують те, що легко дається. Для нашої сімʼї, яка витратила 5 років часу на підготовку до іміграції, перечитування всіх провінційних програм, всіх деталей ЕЕ, та вже витрачених коштів більш ніж $4500 (і це лише за 9 екзаменів IELTS, оцінку освіти WES, та підготовку до здачі TEF, без вартості перекладів, уроків до IELTS, подорожей до іншого міста щоб здати той екзамен, тощо) то в сукупності цього всього життєвого досвіду я щаслива, що нарешті заплатила ці С$2730 за розгляд нашої заявки☺️ А є ще люди яким відмовляли у візі і то разів по 7-8, а може й більше. А їм потрібно було візітор візу хоча б на тиждень, щоб мати змогу зробити Ознайомчий візит. Їм не треба було на 3 роки і ще й з правом роботи🍒🍦 Просто пару днів у Вінніпезі, а скільки ж відмов було😖 Я не применшую ваші переживання та нерви, не подумайте🙈 Просто подивіться з іншого боку на це все - вам не треба було через все це проходити😅
-
Поки тиша, наші дип.установи в Європі вказівок з Центру поки не отримували. 🇨🇦 думаю також. Бо все йде централізовано-циркуляром.
-
Нууу знаючи як можуть пхати палки в колеса при отриманні паспорту тощо.
-
так
-
Вам до 27 років ?)
-
треба зробити довіреність на видачу оригіналу диплома з університету, бо на руках тільки завірена копія
-
З цим ознакомився, але все одно не розумію
-
А що саме вам надр від консульства ? Якщо е оригінали то вам вони не потрібні
-
Чи стане це перешкодою для отримання справок/довіреності у консульстві?
-
Доброго дня З приводу нових правил військового обліку Чи є вже якась інфа, на що саме це буде сприяти на війсковозобов'язаних?
-
Там же чітко пише посиланню, 18+.
-
Доросла дитина з скількох років вважається?
-
Так. Звісно.
-
На родину
-
На подачі
-
Добре що хоч робота є)
-
Схожі але суми різні )))) В Україні допомагав знайомим з церкви (один зі США, інший з Молдови) робити укр. перманент резидент....то там все про все смішні гроші були ))))
-
Ну за право ПР можна і кредитку обнулити 😂🤣🤣
-
річну, як з правами водійськими😂😂😂
-
Ще трохи і ще придумають місячну оплату за право бути пр чи сітізен ))))
22 Jan 2023, 05:40
1026/233181
4 minutes ago