Імміграція до Манітоби
-
Не зрозуміла питання. Але при подачі на перманент у вас все повинно буде дійсне
-
Дуже вам співчуваю, але дууже хочеться пожартувати: ви точно знаєте, що celpip це тест не з французької? 😅
-
Капец) дякую
-
M - minimum. Вам потрібно перескладати
-
Ну, з отриманням пр ви вже не зможете (і не буде потрібно) користуватися візами А якщо ви будете перед лендінгом не в Канаді, щоб заїхати, вам буде потрібно відправити паспорти на імміграційну візу Стара втратить чинність як тільки ви отримаєте запрошення залендитися, наскільки я розумію
-
Всім привіт, скажіть хтось, прийшли результати тестів сеlpip, що означає літера "М" ?
-
Вибачте, не хотів вас ображати, сподівався якось розвеселити І 😅 це не радісний, бачите, там краплинка поту У вас все вдасться 💛💙
-
Наша родина зараз у процесі розгляду на провінційну номінацію. Віза закінчується за півроку. Стаді перміт у процесі переробки. Ми не плануємо виїжджати. Отже є шанс, що при подачі на Федеральний етап, віза вже буде недійсна. Чи треба переробити також й візу?
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка де можна знайти відео від Дмитра про продовження дитині Study Permit, я переглянув усі прикріплені повідомлення але не зміг знайти, можливо пропустив, дякую
-
А ви я так розумію що пишете і смайлики радісні виставляєте то все ідеально по здавали, і тепер можно прикалуватись з тих хто не справився
-
Підкажіть будь-ласка! Якщо наша компанія з 1 січня переходить в велику корпорацію і платежі тепер будуть від імʼя корпорації, чи треба повідомляти провінцію і федералів? Я вже на федеральному етапі. Посада та обов’язки не змінилась.
-
Ну ок. Яка різниця? Вас же не звільняли. Як буде запит, то попросите довідку від роботодавця ще раз вже з новою назвою компанії
-
Компанію викупили
-
дякую, перегляну і думаю все буде зрозуміло
-
Ну це ж звичайна реорганізації, якщо я правильно розумію. Нічого не потрібно робити, хіба щось попросять самі.
-
То фактично те саме відео, що про work permit. Тільки ви вибираєте sturdy permit
-
Підкажіть будь-ласка під яким # це відео?
-
Дякую
-
Алгоритм той самий.
-
youtu.be/VqMVsZCGdPY?si=1p6ysloxAc6U9oWT
22 Jan 2023, 05:40
2 minutes ago