Імміграція до Манітоби
-
Зараз я працюю на компанію вже 9 місяців, але в мене була ще одна робота на 4-ри місяці (в Канаді, все офіційно та маю вже RoE с роботи). То питання є в тому чи можу я це теж вказати в анкеті і таким чином в мене в сумі буде рік та 40 додаткових балів
-
До 12. Не до 14. Але працювати тільки з 14 тому і не дають
-
Тут дітей не можна без супроводу дорослих лишати до 14 років. Йому не видадуть ворк перміт.
-
Фактор досвід рахують за повні роки, а ваш минулий роботадавець дасть менше року. Чи є можливість комбінувати - є сумніви. @western9 може знаєте кейс де подібне можливо, але я такого не чув
-
Якщо вам так хочеться, робіть. Але все що менше пів року не рахують
-
Точно. І коли вчишся в школі то можна працювати по стаді, але є обмеження в годинах
-
чи треба робити біометрію дитині? запрос прийшов тільки на дорослих
-
Всім привіт підкажіть, коли консул прилітає Вінніпег з Торонто, хто володіє інформацією, спасибі
-
Який вік дитини ?
-
Зверху в правій стороні
-
Та скоріш за все ні. Я ще раз перевірив на сайті та зрозумів, що тільки повні роки рахуються. Потім можно просто відновити, коли ще рік набереться. Дякую!
-
Це той самий сайт
-
Нижче нічого немає?
-
Ми мабуть про різні сайти говоримо, або не знаю в чому може бути причина. У мене, нажаль, такого немає. В будь-якому випадку дякую, що відповіли
-
Дякую! Я так розумію це взагалі інший акаунт, ніж той куди я прив'язала аплікацію, після отримання AOR, ось чому в мене такого немає
-
Доброго вечора , у мене є до вас питання , а де мені потрібно перевести документи для подачі на піар, я памʼятаю хтось казав що в еміграційному центрі, наскільки це точно , чи є правила їх перекладу ??
-
Вчора отримала AOR, підʼєднала аплікацію до нового порталу, в кабінеті було You passed a medical exam , а сьогодні вже нічого немає , цей напис зник Взагалі не розумію , що з тим новим порталом відбувається Це поганий знак ?
-
Ось він
-
ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/login
-
Лише application information і application status, де просто словами вказано - we are processing your application
22 Jan 2023, 05:40
104864/233035
5 minutes ago