Імміграція до Манітоби
-
Приклади в інтернеті від осіб, які заповнюють EOI поза Канадою та не є тимчасовим резидентом Канади.
-
Щиро вдячна😊
-
Всі, хто заїхав по CUAET і оформив Open work permit Є РЕЗИДЕНТОМ КАНАДИ!
-
Якщо ви правильно вибрали Канаду як країну резидентства, то там будуть ті питання, які я подав више
-
Дякую ☺️ А якщо ж повертатися до питання «не працюю, але є джоб оффер» Апліканти SWM обирають - ні?
-
До всіх! Якщо ви йдете по програмі SWM, то вибираєте, county of residence CANADA. Ви вже маєте статус резидента, якщо ви тут. Дальше йдуть питання по роботі.
-
#EOI
-
Чи мені тепер сидіти в Польщі поки номінацію не погодять? 😂
-
Добрий день. Скажіть, будь ласка, якщо я отримала новий work permit після зняття обмежень, то попередній уже недійсний?
-
В мене головне питання, що вказати в повній заявці в графі "місце перебування". Адже зараз я у Польщі і подав в ЕОІ (SWO за підтримки Мордена) "country of residence" Польща, а після відбору ЕОІ я буду вже в Канаді за програмою CUAET.
-
Чи я не так зрозумів і треба оновити заявку?
-
Я тут песель взяв. Там просто два пункти: 1) Country of residence 2) Country of citizenship Тобто в Польщі я тимчасовий резидент. А громадянин України
-
Так. В заявці на ЕОІ нема такого варіанту Тож раджусь у Вас як бути
-
Для SWM ви повинні мати джобофер та вже працювати щонайменше 6 місяців
-
Наприклад, я як кандидат SWM відповідаю на питання ‚я не працюю в канаді, але маю джоб офер‘ - тож ні. Бо я працюю Те саме може відповісти SWO
-
Ви є резидентом Польщі?
-
В анкеті ЕОІ питають страну перебування. А якщо я зараз засабмітив ЕОІ в Польщі, вказав country of residence Poland. А коли пришлють LAA, я буду вже в Канаді по візі CUAET. Нічого страшного? Чи треба буде додати пояснювальний лист, що вже в Канаді і маю дозвіл на роботу?
-
Я знайшла відео) Оперую ним Ото й питання витікають
-
Ну так, якщо вибрали це, то там дальше вас буде питатися чи є у вас джобофер. Рекомендую, створіть фейковий email та спробуйте подати ЕОІ під фейкоим ім'ям, щоб зрозуміти, яка там інформація вимагається
-
Вибачте, не дуже розумію Тут або SW без специфікаціі, або бізнес стрім
22 Jan 2023, 05:40
10601/233186
2 minutes ago