Імміграція до Манітоби
-
На номінацію подалися з місяць тому
-
Ви вже подалися на номінацію, так? Чи вже федеральний етап?
-
Просто прямо зараз сказали на роботі, що після обіду йдемо додому, а я вже подумки прощаюся з ПР через недобір годин😅
-
Ви праві, я сильно переживаю і моментами прям накручую себе. Нічого не можу вдіяти з цим🥺 Дякую, що завжди відповідаєте
-
дякую 😊
-
О, я вас розумію) у мене закінчується четвертий місяць очікування номінації 🙈
-
Доброго дня , шукаю сусідку для сумісного проживання,2 бедрум квартира біля поло парку, вінніпег,500cad ,з 1го січня
-
Дякую велике🙏🏻
-
Ха, я не те що керівника, я тему своєї другої дипломної роботи не памʼятаю. Дозапити іноді бувають дуже цікаві.
-
Сьогодні прийшла номінація. Подалися перший тиждень червня. Assessment in Progress 12/08. Nomination 12/14. 6 з хвостиком місяців від подачі.
-
Та я теж назву своєї дипломної роботи точно не пам'ятаю 😀 Але її назва у мене в довідці з університету написана. Поряд з оцінками. Ще десь чула пораду мати з собою текст своєї дипломної роботи. Про всяк випадок. В PDF, звичайно.
-
Це точно😄 дякую
-
Легше і спокійніше до цього ставтеся, бо так довго не протягнете. Ваші очікування ще навіть не починалися, а ви вже на нервах.
-
Доброго дня, після отримання номінації одружились зі своїм common law partner (подавались разом) написала про це імейл в mpnp сюди immigratemanitoba@gov.mb.ca, прикріпила документ. Скажіть будь ласка, цього достатньо, щоб їх оповістити? Не бачила більш ніяких форм
-
Після отримання номінації зникли ті всі посилання для зміни (
-
У свому акаунті потрібно зробити update information
-
Добре, дякую за допомогу )
-
О, сорі. Я подумав, що під час номінації. Повідомили поштою і все. Головне вже вкажіть факт одруження на федеральному етапі
-
😂вибачте, а що робити, якщо дипломна писалась від руки? Колись були такі часи ….
-
Просто не подавайте заявку, воно через 60 днів само скасується
22 Jan 2023, 05:40
106122/233178
4 minutes ago