Імміграція до Манітоби
-
Андрій хоче кікнути Tetiana з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Андрій хоче кікнути @toxa_HR з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Не на карті, а на рахунках. Кредитка звісно ж не підходить. Виписка має бути за 6 міс, якщо не помиляюся (дехто за 3 подавав), гроші мають пролежати хоча би кілка місяців, щоб було видно, що Ваші, а не позичені.
-
Thanks.
-
Дякую. Ще раз перепрошую.
-
Проте українські рахуються чи ні? Чи лише в канадському банку на дебетовому рахунку? Дякую.
-
Гроші повинні бути ваші, ніякі не кредитні. Це раз. По-друге, гроші повинні лежати на рахунках аж до отримання ПР.
-
Всім привіт. Пане Dmytro та @western9, підкажіть будь ласка, з ким звʼязатись, якщо при поверненні назад у Канаду виявилось, що віза is being revoked. Писати на ircc crisis form, чи є ще якісь варіанти?
-
В будь-якому випадку, якщо потрібно буде, то вони надішлють запит. Іноді ми думаємо забагато.
-
Дякую, я теж так думав. Але тут мені інакшу думку висловили. Тож я почав хвилюватися.
-
Можуть бути в Україні рахунки також. Але очікуйте, що вас попросять оновлювати довідки з банків кілька разів під час процесу.
-
Ні, для номінації нічого не заморожується. Заморожується після отримання AOR.
-
Всі документи "заморожуються" на момент подачі заявки. Не хвилюйтеся завчасно. Попереду ще багато кроків, побережіть нерви.
-
Наново подаватися на візу хіба. Звичайно, пишіть до IRCC. Це на кордоні вам сказали офіцери?
-
Тільки IRCC. Будьте готові до подання на нову візу, якщо з якихось причин вашу візу скасували. Я б телефонував до IRCC і писав через вебформу.
-
То мають бути ваші кошти на будь якому рахунку в будь якій валюті, в еквіваленті на канадський долар, наприклад на сейвінг аккаунті, або доларовому аккаунті вашого банку
-
Тільки IRCC, може також їм зателефонуйте на гарячу лінію. Я знаю вже кілька випадків, коли люди попали на аудит, їхні CUAET аплікації ще раз перевірили і revoked visa через те, що в аплікаціях була неправда написана. Хоча перімти самі лишили, люди у Канаді. Але податися на ПР хіба зможуть через імміграційних адвокатів.
-
Треба оформляти кажись дозвіл на одноразовий вʼїзд
22 Jan 2023, 05:40
109159/233181
4 minutes ago