Імміграція до Манітоби
-
Послухайте пробні і вирішуйте як вам. В селпіп було аудіювання, де в кожного свій акцент. Теж таке собі. У АЄЛТС на аудіюванні ви слухаєте і зразу бачите питання - відповіді, у селпіп питанн зʼявляється лише після того як ви прослухали повідомлення. Повторюсь, то не щось дуже простіше і дуже складніше, то просто яке ви більше натренуєтесь робити
-
А чи потрібно довідка з місця роботи де ти працював менше 6 місяців. Адже на сайті імміграції пише, що не потрібно включати роботу на якій ви працювали менше шести місяців. Я вірно зрозуміла? Тобі і цей досвід під час заповнення аплікації не потрібно подавати?
-
Вітаємо, Darya Nikolaeva! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
В IELTS вам може попастись різний акцент 🙈 у мене за 5 екзаменів був в основному британський, але був і американський. Деяким траплявся австралійський🥲
-
О боже, австралійський акцент, який жах. Знущаються з людей як можуть
-
Все так, як написала Таня. Але якщо Ви подаєтесь на SWM, то не важливо як Вам порахують CLB, бо по кожному іспиту бали на аплікацію SWM рахуються окремо. Хіба що Ви будете на тій межі між 3,5 і 4...
-
Я не знаю, що в мене був за акцент в одній із частин аудіювання, але я пропустила 4 відповіді, бо взагалі нічого не могла зрозуміти. Як вата в роті 😅😄
-
Це неправда. Можуть бути різні акценти. Порада на спікінг: не забудьте у першій частині розказати, що ви з України 😉
-
Потренуйтеся безкоштовно: аудіювання та читання IELTS ieltsonlinetests.com/
-
instructionalproducts.paragontesting.ca/InstructionalProducts
-
Вітаємо, Sergii! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
В Селпіп на слухання можуть бути питання стосовно цього. Щось наприклад «а що людина , в зеленому светрі, мала на увазі»
-
Та акцент то не беда . А ось на слуханні дивитися відео ,і мати на увазі не тільки те , про що там люди говорять, а ще хто во що одягнутий , хто як виглядає та які там аксесуари 😂
-
Так , таке тільки в селпіп , і це дуже потрібно знати на перед . Багато людей , коли роблять слухання - очами в аркушику, де роблять помітки , і не дивляться то відео . А відео треба дивитися , та ще робити помітки хто де сидить, в чому вдягнений , яка в них реакції обличчя . Питання можуть бути дуже дивними, стосовно візуалу
-
На IELTS такого немає
-
Хто там в зеленому светрі ? Я коли слухаю, в мене відключаються очі 😂
-
Жесть. Я здавала IELTS, і дуже рада, що це у минулому 😅
-
Якби я ще раз здавала, то знову здавала б СЕЛПІП. мені від одного читання в аєлст нервовий тік півроку 😂
-
У мене така реакція на письмовий модуль🥲🥲🥲 як я вас розумію:)
-
Not given or false ? 😶🌫️
22 Jan 2023, 05:40
Post 110777 of 222526
20 minutes ago