Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, будь ласка, для Portal 1 ви лише відповіли на лист з запитом інформації, який вони прислали? Чи було якесь підтвердження від них?
-
Вітаю!!!! 🥳🔥❤️
-
Професійний підхід в навчанні гри на фортепіано. - Програма від простого до складного. - Навчання онлайн - Індивідуальний підбір репертуару - Сольфеджіо та елементарна нотна грамота - Вік від 6 років * про себе: - консерваторія та школа ім. Столярского по класу фортепіано - досвід роботи в музшколі Реальний результат * 20$ дол * 0666174249 Телеграм:elisaveta_mchk
-
Вітання 🥹✨🎊
-
Просто додалась вкладка
-
prson-srpel.apps.cic.gc.ca/en
-
Ні. Я через цей портал подавала заявку на пр
-
А звідки у Вас був поточний логін та пароль? Це ж зовсім інший портал.
-
Народ, ще питання по впродовженню візітор рекордс для дитини. При заповненні пдф форми в обов‘язковому порядку вимагає вказати відомості про працевлаштування за останні 10 років? Як обійти цю графу? Бо не пропускає далі. Дякую
-
Доречі. Мені надійшов лист портал 2, в якому вказано було використовувати свої поточні логін і пароль. Новий пароль не створювали.
-
Ого, вітаю вас, нарешті дочекались 🥹🥳🥳
-
Напишіть, будь ласка в приватні, я після роботи відпишусь
-
Вітаю ! Хтось може будь ласка закинути відео чи якусь інструкцію як саме продовжити ворк перміт і куди сплачувати fee за це Дуже дякую 🙏
-
Напишіть, будь ласка, тут. Багатьом буде цікаво почути ваш досвід.
-
Пошукайте, в закріплених є
-
Бачу, дякую! 🙏
-
t.me/uccmb/65848
-
Дякую, але нажаль інструкції нема. Є тільки досвід однієї жінки про зняття з ворк перміта обмежень, де бонусом несподівано продовжили термін його дії…
-
Дякую
-
І я вас вітаю)
22 Jan 2023, 05:40
Post 111536 of 221077
6 minutes ago