Імміграція до Манітоби
-
Хоче роботодавець
-
Будь ласка дайте офіційну сторінку по NOC по яких професіях не потрібно здавати англійської
-
Дякую за відповідь, бажаю швидкого погодження PR☺️
-
Там не по професіям а по тіерс начебто . Тіер 0-3 не треба
-
Хтось знає, якщо змінюєш роботу знаходячись на федеральному етапі , чи це якось впливає на терміни розглядання справи?
-
Дякую
-
Ось тут шукайте свою професію. У п‘ятизначному нок коді друга цифра - це teer
-
noc.esdc.gc.ca
-
Просять роботодавці
-
Мені треба офіційна інформація
-
Підкажіть щодо документів з банку, коли подаєшься на номінацію, я взяв лист з банку щодо інформації про мій аккаунт та роздрукую стейтмент і на цьому все? Крім того, треба роботи ці довідки у банку яким користуешься, чи з усіх банків де відкрит рахунок? Бо я відкрив 2 рахунки у різних банках і одним не користуюсь взагалі і грошей там нема? Чи треба це ж саме робити моїй жінці, вона не основний аплікант.
-
Показуйте той рахунок, яким користуєтесь і на який кладете зарплатню Я додавала і чоловіка, і свої стеймтменти з банку. Аби показати, що ми обидва платоспроможні
-
Дуже вам дякую! Гарних вихідних!
-
Немає сенсу показувати пустий акаунт без руху грошей) Так, з банками це все. + зарплатні чеки
-
Дякую, тобто показувати інформацію тільки з банку яким користуюсь + додати стейтменти мої і жінки, на цьому все, чи може ще щось треба? Дякую за допомогу!
-
Юлія, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Добрий день! Шукаю кімнату в районах Little Italy, Corydon, River Heights, Grant Park, Linden Woods, Waverley, Fort Garry, Pembina. Буду дуже вдячна за відповідь!
-
Друзі! Не зовсім по темі імміграції! Але, я думаю,що треба колективно писати в mpnp , аби тим , хто довго чекає номінацію в подарунок була іграшка ЖДУН 😂 ми це заслуговуємо 😂
-
Тут вам не дадуть відповіді на це питання, бо тут суто імміграційний чат. Ви от сюди краще з таким запитом зверніться. Там якраз про життя: t.me/ManitobaLife
-
добрий вечір якщо Country of Residence вказува Україна для EOI та вже отримав лист LAA можливо виправити?
22 Jan 2023, 05:40
Post 112419 of 225515
less than a minute ago