Імміграція до Манітоби
-
Гроші за апеляцію вони візьмут, а ось чи підвищать бал, то дуже сумнівно 😅
-
Так , нажаль ( Сподіваюсь , що хоч комусь ідея з reevaluation допоможе , тому що зазвичай speaking and writing нижче ,ніж reading , а після реевалюації бал скоріше за все підніметься.
-
Ось про це я в кажу 👍
-
Результати аудіювання та читання не поміняють, бо також комп'ютер перевіряє. Please note that requesting a re-evaluation of the Listening and Reading components is unlikely to result in a change in your scores as they are computer rated. www.celpip.ca/take-celpip/test-results/#:~:text=Rating%20Timelines%20%26%20Score%20Report%20Options&text=to%20CELPIP%20Account%20)-,You%20can%20apply%20for%20a%20re%2Devaluation%20of%20some%20or,you%20would%20like%20re%2Devaluated.
-
І в ielts і в celpip можна подавати апеляцію на всі компоненти. А ось чи варто того робити для аудіювання чи читання, це вже інше питання.
-
Так до говоріння чи письма питань нема, тут вірогідність підвищити бал дуже висока. Я сама проходила цю процедуру в ielts і бал підвищили.
-
В мене був досвід подачі апеляції в Києві в далекому 2015, сказали, що рідінг і лістенінг вони не переглядають. Мене тоді райтінг цікавив, в результаті підвищили на 0.5 бала.
-
Так. І в ielts і celpip гроші повертають, якщо бал підвищили.
-
Вам повернули гроші за переевалюацію після підвищення балу ?
-
так, за англійску тоді 0
-
Хтось мав подібну ситуацію ? Адже всі дані збігаються у двох розділах
-
Але якщо без тесту, то і бали не рахуються в EOI? Вірно?
-
Доброго вечора , не можу зрозуміти де помилилась
-
Тисячі людей
-
Так
-
t.me/uccmb/142213?thread=142209
-
Сробуйте. Мене система пропустила лише після того .
-
Ворк перміт додавали разом з джоб офером?
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, обовʼязково робити евалюацію диплому по програмі Wes? Чи достатньо того, що диплом написаний англійською мовою?
-
Нагадаю, що є відеоінструкція, #відео 3, по заповненню аплікації на номінацію (після отриманя LLA). www.youtube.com/watch?v=o7SIo9gY2uE&t=2770s
22 Jan 2023, 05:40
Post 112491 of 222526
25 minutes ago