Імміграція до Манітоби
-
Вибачте, може це питання вас дуже зачепило. Я спробувала погортати декілька хвилин щоб подивитися чи було схоже питання вище. Нажаль, не знайшла.Дякую, тим хто відповів і допоміг розібратися. Всім гарної неділі.
-
Вас цікавить програма Манітоби?
-
Ще не довго, з 11 грудня:)
-
Яка програма вас цікавить конкретно? Якщо програма Манітоби, то ось всі відповіді і по тривалості youtube.com/live/Rileajpagp8?feature=share
-
Вітаємо, Tiurina Olena! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Все нормально, просто ми вам окреслили больові точки: дія, дипломи 😁
-
Дякую
-
В процесі, шукаю інформацію, прошу не злитися)
-
Все добре, пишіть, будемо раді допомогти чим можемо 😉
-
Слава Богу, є люди які не зляться і просто допомагають, а не кидають тапками в кожного, хто на їх думку не те написав.😊Я нажаль не маю досвіду пошуку в групах Телеграму. Тепер вже знаю що так можна було зробити. Вчимося все життя.
-
Тут описані імміграційні програми Манітоби. У закріплених повідомленнях є #відео 1,2,3, які все пояснюють t.me/uccmb/125849
-
Згадувати, фото дивитись, питати з ким подорожували.
-
Ілона, вибачте, але якщо знаєте, то скільки орієнтовно займає часу отримання пр по провінційній програмі? Дякую
-
Підкажіть, будь ласка. Чи треба тоді довідка про несудимість, якщо проживав рік припустимо в країні, але при цьому часто виїжджав до інших країн кожні 1-3 місяці на декілька днів-тиждень?
-
Доброго дня, як бути з старим закордонним паспортом якого в мене вже нема? Тобто треба буде вказувати подорожі за останні 10 років.там були візи, поїздки які я вже не згадаю. Новим користуюсь вже більше 5 років.
-
Зрозумів Дякую
-
Ну тому треба сидіти і читати чат.
-
Це в части коли людям за 1-2 місяці номінацію давали) а зараз , тільки на неї по 6+ місяців чекають 🥲
-
я по фото дивився
-
Якщо ви виконаєте всі вимоги, мова, робота, всі документи і переклади тоді з досвіду в данному ЧАТі до року часу. Але в кожного своя історія...
22 Jan 2023, 05:40
Post 112972 of 224827
less than a minute ago