Імміграція до Манітоби
-
Вибачте зараз перепишу
-
Будь ласка, пишіть українською або англійською Ви порушуєте правила чату
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи потрібно декларувати гроші на рахунку, коли тільки приїзджаєшь у Канаду?
-
Якщо мій чоловік отримав тут права водія навантажувача (1-денний курс), це додає бали? Згідно з Фактором 3: Досвід роботи, є додаткові 100 балів за Повністю визнаний провінційним ліцензійним органом, що працює в цій професії
-
Я вписував ту суму, яка є на рахунку. Всю інформацію про кредити і т.д. потрібно буде вказати на наступному етапі після вибірки.
-
Знову ж таки дивно. Бо професія потребує ліцензії. Довготривале навчання з отриманням ліцензії механіка в кінцевому результаті. Дякую за відповідь
-
В першлму аеропорту ви декларуєте ваші гроші.
-
Тільки те що у списку
-
immigratemanitoba.com/work/regulated-occupations/
-
Но вона зобовязує мати ліцензію так как як чоловік не моде працювати , нн розумію . Це залежить від довготривалість курсів ?
-
А таке питання. Якщо я працюю як elevator mechanic apprentice. Це 4 роки навчання. Це є регульованою професією? Тому що в списку не бачив
-
А як краще , чекати коли брат отримає PR. Чи заїхати в Канаду по CUAET , а потім вже податися по спрощеній процедурі коли брат отримає ? Начебто в умовах про це нічого немає … Може хтось вивчав це питання
-
Ні, це просто курси. Це мається на увазі регульована професія, яка забов'язує мати ліцензію для того, щоб працювати.
-
Величезне дякую
-
Напевно так і зроблю. Тому що справді не розумію. Маю десь 25 кіло книг. І це тільки на 1 рік навчання. 100 балів на дорозі не валяються
-
Доброго дня. Вибачте, поясніть як можна декларувати гроші в аеропорту, яких при собі не можеш . Це ж не лендінг, а звичайний перетин по візіторскій візі.
-
Ви можете написати листа до MPNP, якщо є сумніви стосовно списку.
-
Я літала в Європу на тиждень, коли поверталася, офіцери нічого не запитували і ніяких пермітів не питали, хоч в мене з собою були. І все ок не хвилюйтесь.
-
І вишенька на торті... Багато не вірили, що IRCC не буде відслідковувати людей із подвійним громадянством, особливо росіії.
-
Дуже лояльно з боку IRCC) ситуація не просто misrepresentation, а конкретно укриття важливої інформації. Але PR, ймовірно, отримає
22 Jan 2023, 05:40
113093/233178
4 minutes ago