Імміграція до Манітоби
-
Якшо ви збираєтесь працювати за спеціальністю і для вашої спеціальності в Канаді потрібна ліцензія - то треба обрати працевлаштування. Якшо далі хочете вчитися - навчання. А просто для експрес ентрі підійде оцінка для імміграції
-
Дякую. Але моя помилка в тому, що я не до кінця розкрив суть питання в першому своєму повідомленні. Хотів дізнатися, яку опцію ви обирали при реєстрації на сайті WES? Там є для варіанти для IRCC і для подальшого навчання або працевлаштування
-
Оригіналів не треба
-
Скани
-
Тільки через апостиль робиться.
-
Та я в курсі. Просто я знаю про можливість подати пакет документів через apostille.in.ua. А там є різниця в сумі оплати як для тих хто в Україні і за кордоном
-
Все онлайн робиться 🙃
-
Розпочинали в Україні, чи уже в Канаді?
-
Привіт. Я в процесі
-
Друзі, а чи хтось розпочинав процедуру нострифікації диплому через WES?
-
Якщо можна, то озвучте ваші розцінки на переклад свідоцтва про народження, одруження, дипломів та додатків до них. Дякую.
-
Вітаю, багато співвітчизників з цієї групи користувалися моїми послугами ✅ Надаю послуги термінового перекладу особистих документів та різних текстів різної тематики з моєю печаткою перекладача Certified Translator на англійську, українську та французьку мови та надіслати скан у ПДФ або передати оригінал перекладу. Від вас треба скан або фото документів на мій мейл або в особисті За символічну ціну для ЗСУ або скільки можете, для деяких регіонів, зокрема там, де тривали або тривають бої, - зроблю безкоштовно! #переклад для наших співвітчизників та наших військових, які постраждали після повномасштабного вторгнення рашистів Додатково можу здійснити нотаріальне засвідчення перекладу, апостилювання, витребування свідоцтв та витягів з РАЦС, довідок про несудимість, довідки з МРЕВ про видачу посвідчення водія. Все буде Україна 🇺🇦 Слава Україні 💛💙 Разом до перемоги 💪
-
Добри день усім. Чи зараховується стаж роботи в Манітобі по CUAET для подальшої імміграції
-
Замовляйте подарунки-портрети до Нового року)🔥🎁 Кого цікавить?пишіть у приват
-
Є російською.
-
Я вибирала Visitir візу. Це вірно? І там потрібно заповнити віконця кі потрібно заповнити (дати візиту, особу чи організацію і адресу) ось що тут писати і для чого я не розумію.
-
Дякую
-
Ні, не може також. Це може розглядатися як спроба обійти систему. Вона ж буде показувати, що одружена із чоловіком, і в цьому випадку йде підтримка від сім'ї
-
Підкажіть, будь ласка, може хто знає. Діти не можуть підтримати батьків. А чи може невістка підтримати батьків чоловіка? Наче не дитина, але родина
-
Facebook, marketplace
22 Jan 2023, 05:40
Post 11366 of 224827
less than a minute ago