Імміграція до Манітоби
-
28 грудня був 612 Прохідний
-
Це очікування тільки, щоб бути вибраним з пулу ЕОІ. І тільки після цього можна буде податись на номінацію
-
Це досить невисокий бал. Ви можете прослідкувати зміну балу по вибірках за всі роки тут immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Зацікавленість? Тобто ви очікуєте щоб податися на номінацію?
-
Будем сподіватись. Коли вибірки йдуть по інших професіям, то є також можливість пройти як all occupations, тоді бали також не надто високі
-
Однак, це не означає, що ці вибірки будуть у майбутньому. Може, будуть, а, може, і ні.
-
Такі вибірки були в червні і в жовтні, по балах ми би пройшли - подались 18 грудня, 762 бали
-
А як ви чекаєте? Звідки ви знаєте, що вона буде взагалі?
-
А ми чекаєм на вибірку Technical Trades
-
Добрий день. Чи була у когось така ситуація, що немає можливості зареєструватися в Дії, немає електронного підпису та доступу до ID-банкінгу? Як в такому випадку стати в е-чергу на виготовлення ЗП для дитини? Опцію про продовження паспорту знаю. Але паралельно хочу податися на новий паспорт
-
остання вибірка для "усіх професій" та без додаткових умов була 16 листопада. Тоді прохідний бал був 809 immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Ви маєте біометричний паспорт? Там сканується чіп і пускає в Дію.
-
Так, маю. Але мені знайома казала, якщо немає ідентифікаційного коду, то навіть через біометричний паспорт не зможу зайти. Чи вірно це?
-
Беру свої слова назад - 6 місяців чітко... принаймні в нас "ресівд" змінилося на "ін процес"..🫣
-
Це вдача 😂
-
Спробуйте скористатися тим відео, що я поширив як ідентифікуватися за допомогою біометричного паспорту. Весь процес займає 2 хв.
-
1. Людині пофіг; 2. Мабуть вірили в те що все зроблять самі від Уряду автоматично бо війна не закінчилась; 3. Немає уявлення щодо іміграційних правил і статусів
-
10 місяць очікування до федерального етапу, чи тільки чекаєте на провінціальний? Тому що писали що провінціальний чекати 6 місяців, це максимальний строк, чи я не так зрозумів?
-
Як будете сканувати, то той чіп на паспорті знаходяться на задній обкладинці, нижче середини. Телефон має підтримувати NFC
-
Зрозуміло, дякую за відповідь
22 Jan 2023, 05:40
Post 114031 of 226050
about an hour ago