Імміграція до Манітоби
-
-
Доброго ранку,будь ласка, підкажіть по swm якк сумма повинна бути на аккаунті?( наприклад не має 10 000 + 2000 на дитину), а є тільки 3.?
-
Вітаю)) чи писали ви кудись щоб пришвидшити ecopr ?
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка. В EOI потрібно вказувати в кількості осіб чоловіка, який не буде мене супроводжувати при отриманні PR, але інформацію про нього я буду вказувати в заявці на PR?
-
Чекайте. Ще рано. З тиждень може ще. Отримаєте все, не переживайте 🙏
-
Я знаю, але вони там є. Я написала листа в ірсс і отримала безглузду відповідь. Цікаво, чи є у когось така сама ситуація We have received your enquiry regarding the applicants on file and it appears that the information on file already matches the one in your email. We hope the information provided is helpful in assisting you with your enquiry.
-
Питания до тих, хто вже має аор і може трекати стан аплікації на пр. У когось батьки додані як dependants? Я єдиний аплікант і ніхто зі мною не іммігрує. Батьків додавала просто у загальну форму де просили інформацію про родину
-
Підкажіть. Десь знаходив рекомендації до письма від роботодавця. З останнім місцем роботи все просто, там напишуть без проблем, а з другим складніше, оскільки компанія вже закрита. Попросили колишнього начальника написати листа, він просить самим написати, а він підпише. І тут постало питання, в якому вигляді має бути цей лист? Чи треба що б він друкував його на фірмовому бланку тієї компанії, де він працює зараз чи просто на аркуші? Чи потрібно, щоб він писав його нинішнє місце роботи і посаду чи тільки писати ким він працював у минулому і де (тобто у тій компанії, де і я)?