Імміграція до Манітоби
-
Все робила сама,відео в мене немає.Пошукайте тут в закріплених.Там зовсім не складна процедура взагалі
-
В мене точно така ситуація. Ви самі на той новий стаді подавались чи з допомогою у іммігрант центрі? Якщо самі, то киньте посилання пліз, якщо є відео
-
Це кращі ніж 10 місяців 😅
-
Розумію ,але важко . Особливо коли ти посеред поля 😂 і тобі такий маленький дедлаін дають . Але як буде так буде
-
Контакти є , там прапор на них Дякую Duties буду вибивати , бо й це дали не дуже легко
-
Доброго дня Якщо подався на EOI - Skilled worker in Manitoba замість Skilled worker overseas, як відкликати заявку і податися знов?
-
Там ще має бути перелік ваших обовʼязків. Та контакти роботодавця. Please feel free to contact me… Me - це хто і номер тел і емейл.
-
Підкажіть , будь ласка , видали такий letter of employment , він підходить ?
-
Дякую
-
Може бути.
-
Доброго дня, не знайшов в пошуку; якщо я подався на мпнп як skilled worker manitoba (не overseas) я можу міняти місце роботи якщо я зміню посаду менеджера ресторану на таку саму тільки з більшою зарплатою та в тому ж місті? Дуже дякую
-
Тільки якщо офіцер погодить Заповнюйте форму на сайті, покажіть кращий офер, очікування до 10 днів
-
Офіцер вам нічим не зобовʼязаний. Ви подавались на номінацію і підписували згоду із вимогами, що будете працювати на одного й того ж роботодавця Хочете змін - або все по новій, або грайте за правилами і просіть дозволу) тут все дуже просто
-
Та я вас прошу, не помирайте з голоду))) міняйте роботу, працюйте заново 6 місяців і подавайтесь на номінацію Хто вам заважає) На сайті Манітоби є цей реквест на зміну роботи
-
У вас випадково немає посилання? Я вірно розумію, якийсь ім. офіцер погоджує чи повинна моя сім’я помирати з голоду чи ні? 😂
-
Доброго дня) підкажіть, на якому етапі ПР не можна виїжджати з країни?
-
Я так працювала 7 мiсяцiв, та наш менеджер почав скорочувати часи роботи нам - то я звiльнилась, та почала все спочатку, I я тiльки зараз маю вже повних 6 мiсяцiв full timei можу подаватися на номiнацiю
-
Чому ви так кажете ? Це його права і обовʼязки.
-
Ага. Цей "сміхотворний" офіцер ще й вирішуватиме чи залишатись вам у Канаді)
-
Дивно що навіть на цей лист жодної реакції 🤣
22 Jan 2023, 05:40
Post 116557 of 221074
17 minutes ago