Імміграція до Манітоби
-
Ооо, то мені ще напевно довго чекати😅. Бо подалася в серпні. Дякую за відповідь
-
Довідка про щеплення потрібна для сімейного лікаря
-
В мене сімейний не просив ніяких довідок
-
А якщо неможливо надати довідку про щеплення сімейному?
-
Тоді можете попросити їх зробити аналіз на антитіла і вони самі побачать які щеплення дитина має
-
Привет, нужен 1 человек, дocтoйный зapaбoтoк, бeрём бeз oпытa + в лс!
-
Данил Савин, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
@valentyna_semenova хоче кікнути @alenabel0usova з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Доброго дня. Підскажіть, коли перекладають судебний витяг, потрібна тільки печатка перекладацького бюро та нотаріуса? Чи ще потрібен апостиль?
-
Добрий день, нагадайте мені, будь ласка, коли подаєшся на візу для дитини, тільки на візу, з середини Канади, там є якась хитрість, типу ставити country of residence — Ukraine, чи я щось плутаю?
-
Просто печатка бюро Я додавала і витяги, і судові рішення, жодних печаток від нотаріуса не просили Апостиль взагалі не потрібен
-
Canada . я так розумiю, Ви ж в Канадi
-
Прийшли запити на біометрію. Але наша Cuaet біометрія дійсна до 2032 року. Вона підтягнулися до аккаунта та дійсна. Чи дійсно потрібно здавати повторно? Ми вже записатися аж на 12 лютого.
-
Доброго дня всім підкажіть будь ласка хто знає? Якщо я працюю на одній фірмі але на двох позиціях чи рахується це як full time можу надіслати рахунок за дві неділі щоб подивилися
-
Потрібно на ПР усім після 14 липня 2023
-
Для дитини 14 років не прийшов, і вона ніколи не здавала. Як думаєте чекати на запит окремо?
-
Якщо прийшов запит, то в чому питання? Треба здавати
-
Не створюйте собі проблеми. Здавайте на тих, на кого прийшов запит. Запитають дитину-здасте дитині
-
Має бути одна позиція із щонайменше 30 годин на тиждень.
22 Jan 2023, 05:40
Post 116803 of 221074
9 minutes ago