Імміграція до Манітоби
-
В який???
-
Питання в інший чат.
-
Друзі, яка ситуація зі дитячими садочками у Вінніпегу? Дитині 2,3 роки. Справді важко знайти садочок? Важливо отримати інфу від новоприбулих. Дякую
-
Доброго дня друзі! Вибачте, ми вказували данні для куает, та забули вказати що ми були у Болгарії. Будуть проблеми? Дякую!
-
у когось є досвід або інформація щодо зв'язку з провінцією через друзів? які нюанси? докази? як це працює?
-
☝️☝️☝️
-
vytiah.mvs.gov.ua/app/landing
-
Евалюацію треба пройти через Wes та підтвердити свій диплом як Master's. В іншому випадку у вас тільки бакалаврат більше ніж 2 роки. Спеціаліст 1 рік програма, тому її без евалюації прикласти буде важко.
-
Всі заяви на програми онлайн. Тому оригінали потрібні лише коли ви робите завірений переклад, бо без нього можуть не завірити
-
А можна сайт?
-
Онлайн можна свіжу взяти. З офіційного сайту. 5 хвилин займає процес
-
Провінційна програма не вимагає оцінки диплому, якщо ви йдете не через ЕЕ
-
Дякую.
-
І ще такий момент - я не впевнена, чи взагалі потрібно робити евалюацію, якщо будете йти по провінційній програмі, я щось той момент пропустила. Бо евалюація потрібна точно, якщо через express entry проходити федеральний рівень.
-
Досвід роботи в цій конкретній ситуаціі не прив‘язується до диплому, ви можете бути хоч космонавтом за дипломом, він грає роль лише як загальний рівень освіти. Тому, думаю, що ви можете просто давати той другий і все.
-
Дякую! В мене є одна проблема...перший диплом ( основний )по якому досвід роботи видан в Росії . І я не знаю як його еволювати можна.
-
Дякую!
-
Якщо обидва дипломи на той самий рівень - магістра, наприклад, - то вам все одно освіту оцінять один раз як магістра, додаткових балів за другий диплом немає. Але в мене така сама ситуація , як у вас, і я оцінювала обидва, бо вони на різні спеціальності, і раптом десь згодиться один, а десь інший. Тим більше, що WES не бере додаткові гроші за додаткові дипломи, ви платите однакову суму що ща один диплом що за 10, якщо вони йдуть пакетом на одну людину.
-
З вище перечитаної інформаці, можу сказати, що подати ви можете лише один диплом. Якщо по провінційній програмі, досить буде перекладу. Якщо не правильно, поправте хтось :)
-
Доброго дня! Хотіла взнати думку досвідченних людей. В мене два диплома на різні спеціальності. Я можу два диплома подавати на номінацію? І потрібно їх еволювати для ПР? Я була впевненна, що потрібно, но побачила інформацію в чаті, що ні. Допоможіть розібратись, будь ласка.
22 Jan 2023, 05:40
11716/233035
3 minutes ago