Імміграція до Манітоби
-
Також не виключаю що це «помилка помершого» але всеж таки я просто хотів себе перестрахувати а не лякати тут усіх. Сорі якщо кого налякав😁
-
Не сперечаюся
-
Я зʼясую і відпишу в чат.
-
Яка причина конкретно? Тому що IRCC цього просто так не могли зробити. Вони могли надати неповний витяг. Вони могли надати неправильний переклад. Однак, IRCC не могли написати і зобов'язати "давайте довідку виключно через консульство". Просто тому, що вони не можуть цього зробити. Вони могли відправити на сайт, де є опції і все.
-
От жеш доколупався)) ок окремо для вас : « Я знаю випадки що траплялися із моїми знайомими» так вас влаштовує?
-
Переконав👍
-
Ок таке ще питання. Тут з боку питають чи ви чули про якийсь новий закон (я не в курсі кажу відразу 😁) що вийшов недавно може місяць тому чи трохи більше. Нібито то що потрібно робити тільки через консула. Я зараз взяв свій витяг і я згоден з вами, бачу qr код ну і логічно що це можна перевірити. Але все-таки хтось щось чув чи то байки?
-
Да навіть саме консульство казало мені через дію робити. Довідка з дії має таку ж саму юридичну силу. Дія була саме для цього зроблена, щоб зняти навантаження з тих процесів, які можна автоматизувати.
-
Зафіксували дякую)
-
Люди кажуть що просто зачекати 60 днів потім наново подавати. Але можливо я помиляюсь давайте зачекаємо експертів ) Я якраз подібне питання хотів написати 😁
-
Добрий вечір, шановна спільнота, підкажіть, будь ласка, як я можу скасувати свою заявку EOI я подавався по SWM, але мене скоротили на роботі, тепер я хочу скасувати заявку, але не можу зрозуміти як. Як це робити?
-
Дякую,будемо чекати
-
Ну з логіки то так, але трохи очкую
-
Привіт всім Хто брав довідку про несудимість з Польщі Як то швидше зробити ?
-
Добрий вечір. Коли повертають гроші за номінацію. Повинно прийти повідомлення на пошту?
-
На жаль я не знаю, я теж чекаю ще. Якщо номер карти залишився, то логічно, що на цю карту «сядуть» гроші, бо номер рахунку ви ніде не вказуєте.
-
Цікаво, якщо я оплатив номінацію, а через місяць мені прийшлось закрити рахунок і відкрити новий, але номер карти залишився той же… чи вплине це на повернення грошей… подався на номінацію 17 липня, номінацію отримав 11 листопада!
-
Вважаю, 7-8 місяців спокійно чекайте.
-
Дивлячись яку помилку
-
Ок, а якщо після отримання laa зрозумів що зробив помилку при заповнені. Треба чекати 60 днів щоб наново подати EOI?
22 Jan 2023, 05:40
117475/233035
5 minutes ago