Імміграція до Манітоби
-
Вибірка від 25 січня була тільки для тих аплікантів (та їх партнерів), які мають післяшкільну освіту в Манітобі. Цього разу аплікантів за професіями не обирали.
-
Так
-
Це додаткова умова, післяшкільна освіта в Манітобі?
-
Це ж воно?
-
Але може ж таке бути, як в останній вибірці, людей з свм кинули на сво. Я навіть звільнитись готова
-
Останніх півроку майже в кожній вибірці є певні додаткові умови. Однак, може бути і комбінація додаткових умов та All occupations. Думаю, що провінція в першу чергу дає шанс тим, в кого є от такі додаткові зв"язки, окрім роботи: то навчання, то родичі. Це дає більше гарантій, що люди мають намір жити саме тут, у Манітобі.
-
Чи часто є додаткові умови?
-
Бо є додатковий фільтр
-
Тобто на номінацію я можу його не додавати взагалі? Але там на початку написано, що ви повинні вказати всіх членів сімʼї навіть якщо вони з вами не іммігрують?
-
Бал не високий в цей раз
-
Дякую вам велике!
-
У вас виходить 2 роки і 5 місяців на попередній роботі. Так, рахуєте 2 роки
-
Навіщо ви його додаєте до вашої аплікації, якщо він не іммігрує з вами?
-
Можна рахувати сміливо повних 2 роки стажу, так?
-
Доброго дня, не можу завершити аплікацію, у чоловіка відсутній документ про середню освіту, я написала пояснення. Але мені не дає завершити заявку на номінацію. Він зі мною не іммігрує. Як обійти цю проблему, може хто знає?
-
Побачимо, як буде. Цікаво, наскільки багато отих кандидатів з додатковими умовами )))
-
Зміну посади до уваги не беріть, якщо роботодавець той самий. Ви працювали на одній роботі з 05.09.2019 по 01.02.2022.
-
Тут є тисячі людей, які також знають відповідь. Адміни не дають індивідуальні консультації і не кажуть, що кому робити. Чат - для обміну інформацією та донесенні інформації про критерії програми. Програма має критерій - подавати тільки повні роки. Якщо вони у вас є, тоді ви відповідаєте умовам.
-
Доброго дня. Пане Dmytro та @western9, підкажіть, будь ласка, якщо у нас майже така ситуація, тільки людина пропрацювала у Канаді вже повний рік, почала з 17 січня 2023 і працює до сих пір. Чи можемо ми заклеймити повні два роки с 2019 по 2022 в Україні + повний ще рік роботи тут з січня 2023 по січень 2024? Буду вдячна за відповідь!
-
Хтось знає чи це добрий знак ? Сьогодні зʼявилася дата біля Final Decision
22 Jan 2023, 05:40
Post 119528 of 225119
12 minutes ago