Імміграція до Манітоби
-
Знову ж таки, Канада має доступ до деяких поліцейських баз у певних країнах Європи. Можливо, вони бачать, що був затриманий, але що там було, не ясно. От хочуть офіційної довідки. Мої роздуми вголос 😁
-
Із Франції довідку взяти дуже просто. Напевне опція 1). А він впевнений, що там буде запис?
-
ВИ як думаєте EI -це законне страхування ? Чи як там вище написала ( сидіти на шиї )...
-
Багато тих, хто на ЕІ ще неофіційно підробляють 😁
-
Як правило, такі запити подають, коли бачать, що щось не так. Доречі, водіння авто з недійсними правами є важким злочином у Канаді.
-
Не хочу влазити. Але забагато брехні вже 🙈
-
Насправді, якщо порівнювати навіть збільшені терміни зараз, все одно процес проходить швидше, ніж кілька років тому)
-
Багато хто таку роботу полюбляє. Це прекрасно - сидіти вдома манітобською зимою 👍 Якщо зарплатня норм, то EI грошей вистачає. А те що, це не зовсім для іміграції, то вже інше.
-
Номінація - 6-8 місяців Федеральний етап - 10 місяців. Але спершу потрібно пройти вибірку. Якщо спецвибірка, то швидко отримаєте запрошення на подачу на номінацію. Якщо SWM, то може бути кілька місяців очікування на відбір.
-
Так, тому що при затримані забрали паспорт, і до тепер цей паспорт знаходиться в них. На початку війни йому вдалося податись на новий паспорт з довідкою про те що він загубив старий (який знаходиться в поліції). Тобто зараз в нього є новий з яким він подавався на візу. Тому запис точно є🤷🏻♀️
-
Добрий день. Почитавши чат трохи, я правильно розумію, що зараз з pr краще налаштовуватися на дуже довгий шлях? Дякую
-
ВИ за мене не переживайте )))
-
Ну от і ви не жалійтесь, що провінція не вигадала для вас ідеальні правила імміграції)
-
Це Ваша думка )))) Багато людей не жаліються ...
-
Ви бачили, скільки з зарплати відраховують на ЕІ? Це копійки) а отримуєте ви до 55% зарплатні Так, ви застраховані від голодної смерті на період отримання ЕІ, але не відповідаєте вимогам економічних програм Бо повноцінно утримувати себе не можете
-
Це законне страхування, але це також означає що людина може бути ризикова для економічної імміграції, якою є SWM
-
Дякую за детальну відповідь.
-
Я зрозуміла, дякую.
-
Я думаю, що опція #1. Доречі, це ж він дуже ризикує, поліцейська база у Європі спільна.
-
Повірте, що читають і наш чат, і індусів, і філіппінців, і китайців 😁 але поки нічого не будуть міняти, тисячі аплікантів у черзі.
22 Jan 2023, 05:40
Post 119910 of 225516
about a minute ago