Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Доброго дня. Підкажете як там з видачею номінацій зараз? Я подався і чекаю з вересня, а друзі зі серпня. Поки тихо...
-
Ну якось так і видають ) Чекають і з травня деякі Також в очікуванні з липня Чекайте
-
Im а Ваnk Аccоunts seller: Revolut / Wise / Вunq / Stripe / PayPal / N26 / ZеN / Monzо / Monese / Chаse / Mоnese / Skrill SELLER: @BankSelI
-
@DarynaBg хоче кікнути Christopher Ruiz з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Прoдaю aккаунты: Revolut / Stripe / PayPal / N26 / ZеN / Wise / Monzо / Chаse / Monese / Metrо / НSBC Moй контaкт: @SeII_Bank
-
Hugo Rico, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Добрий день. Чи є строк дії номінації на федеральному етапі, тобто якщо вийшов рік, а справа ще розглядається? На всяк випадок запитую
-
Ніяк. Вона не є вашою дружиною і немає підстав для отримання жодного документа на підставі цього. Тільки на загальних умовах
-
@let_console_log хоче кікнути Hugo Rico з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Я питаю як раз після сабміту. Чув, що треба поновлювати номінацію.
-
Вам дають півроку на подачу документів. Після сабміту вже терміни не важливі
-
дякую
-
Тобто якщо ми розпишемось то є шанс її забрати?
-
Ну так я вам написала, після сабміту терміни не важливі
-
Все одно вона має отримати візу, до березня отримати її за звичайною процедурою і встигнути влетіти так, щоб отримати документи і виплати - ближче до нереального
-
Ну, там дуже багато документів і Вам увесь час потрібно буде бути в Канаді. Це м'яко кажучи виглядає, що скоріш за все Вам це буде не потрібно 💁♂
-
Виплати та страхування в її випадку вже не буде
22 Jan 2023, 05:40
less than a minute ago