Імміграція до Манітоби
-
Пару тижнів назад знайомі за жовтень отримали листа
-
Липень-серпень по спостереження 👀 Але це ж як лотерея. Хтось пізніше подався і вже отримав номінацію )
-
Друзі, порадьте буль ласка. Яку тут інформацію вказувати фрилансеру, який працював на Upwork? Дані людини, з якою був контракт, чи свої дані, як Self Employed? Бо ж по факту, це клієнт, а не роботодавець?
-
Ну якщо жінка була військовозобовʼязана або служила, логічно, що у неї теж запитають цей документ
-
Підкажіть , за якій приблизно числа/місяць зараз провінція розглядає заявки потенційних номінантів?
-
У мене є два закордонні паспорти: старий і новий. Нещодавно я прилетів до Канади за новим паспортом і отримав там візу. У старому паспорті в мене є відмітки про всі попередні поїздки до прильоту в Канаду. Старий паспорт залишився в Європі, і мені важко отримати до нього доступ. Зараз я хочу подати заяву на постійне проживання в Канаді на федеральному рівні, але у мене є тільки новий паспорт з однією відміткою про приїзд до Канади. Чи можу я подати заяву тільки з новим паспортом, на якому немає відміток про мої попередні поїздки, чи варто спробувати отримати доступ до старого паспорта, хоча це забере час і потребуватиме поїздки в Європу і назад? Я турбуюся, що заява з новим паспортом без попередніх відміток може викликати зайві запитання.
-
Cкажіть будь ласка, це у вас особисто IRCC запросив military record для отримання ПР? Я думав що вони тільки у повнолітніх чоловіків вимагають цей документ.
-
Добрий день! Скажіть будь ласка, чи може бути таке, що на фул-тайм роботі перший рік нема відпустки взагалі? Тобто не просто нема оплачуваної відпустки, а її не виплачують як autovacation разом із зарплатою. Дякую.
-
Дякую. Приблизно так собі і уявляв
-
Ви ніколи не вгадаєте, який період зараз на розгляді і як швидко він рухається Можна спробувати відстежити тенденцію, що більшість середини-кінця літніх заявок зараз опрацьовується Але точної інформації ніколи немає
-
Перепрошую, але як це стосується цієї групи?
-
@nnnpppvvv, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня. Хто має досвід отримання довідки про несудимість з Нідерландів. Поділіться ним як це робили
-
Може
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, якщо подаємось по SWM, головним аплікантам є я ( маю постійну роботу). То чи може чоловік бути самозайнятим?
-
Якщо щось не так - Вас попросять переробити, у моєї знайомої так було, тому поки що не додавайте Роботодавцю все одно зателефонують
-
можна вказати в цих полях інформацію про клієнта? А в документи завантажити референс леттер і деякі документи про відроблені години з Upwork?
-
Ви за цю роботу бали клеймили?
-
Не можу досі зрозуміти, як додати в аплікації на номінацію історію роботи фрилансером? Self Employed чи клієнт, з яким був контракт?
-
але тут нюанс, у графі Employer це я, чи все ж інформація про клієнта, бо то був контракт 7 років
22 Jan 2023, 05:40
22 minutes ago