Імміграція до Манітоби
-
Цікавить, через скільки часу отримали, що потрібно знову здавати біометрію? Бо в мене тільки прийшов лист, щоб я оплатила, я це зробила 01.02, цікавить чи дуже великі черги на здачу?
-
Прийнято так у Канаді взагалі. Це додає більшої важності документу. В будь якому разі гірше від цього не буде
-
В файлах чату знайдіть, люди викладали вже.
-
А що пише, можливо знаєте? Щоб бути готовим, що робити якщо не буду встигати.
-
Я чекаю 7-й місяць. Статус не мінявся ще.
-
30 днів. Але у вас в листі буде написано, що робити, якщо не встигаєте.
-
А скільки дають часу, щоб її зробити?
-
У кого як. Від 1 тижня, до 4х тижнів до запросу після оплати. Зараз вільні слоти десь через місяць тільки. Здавати потрібно знову всім, після 14 червня (начебто).
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, скільки зараз середній час очікування на номінацію, бо я вже понад 5 місяців чекаю і глухо. Писав їм два рази, не відповідають.
-
t.me/uccmb/155774
-
Доброго дня. Питання для чоловіків хто отримав ПР з моменту початку дії программи CUAET. Чи вимагалося від вас на федеральному этапі надання довідки про проходження строкової військової служби/відстрочки від проходження?
-
У мого чоловіка не запитували. Я була головним аплікантом. В армії не служив, військовий не додавали до документів. ПР отримали в кінці січня
-
Але ж це свого роду ризик також? Я тільки тому що не хочу звільнялись не пішла по сво
-
Можливо знаєте чи можна якось податись на новий паспорт с Манітоби? Чи лише особисто Едмонтон Торонто? Чи можна туди летіти на маючи апойтменту тобто просто в черзі стоючи?(
-
Я коли до них звонив говорили що тільки через онлайн на чергу. В живій хіба продовжувати паспорт.
-
В Манітобі не можна (тільки якщо консул приїде, та записатися к ньому, але його вже давно не було). Для нового треба записуватись в електронну чергу, слот зловити тяжко, але можна. Без запису можна тільки подовжити за 2 місяці.
-
Наразі нема такої інформації. Коли появиться - то всюди про це будуть писати))
-
Звичайно. І ще не скоро, боюсь, пройдете: immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
А де можна знайти інформацію, коли консул буде в Манітобі?
-
При заповненні EOI по SWM написала, що маю на рахунку 10 000, то по SWM вони також мають бути на рахунку мінімум 3 місяці чи по SWM це не важливо?
22 Jan 2023, 05:40
Post 125390 of 226058
less than a minute ago