Імміграція до Манітоби
-
Ви подавалися, як трак-драйвер?
-
До 31.03.2024 можна податися по post CUAET measures, ніяких інших підстав не потрібно
-
Це ж повинні бути певні підстави для нового WP, чи просто на основі Cuaet?
-
Немає такого пришвидшеного ПР за певної професії. Не видумуйте.
-
Просто мене цікавить, чи ви подавалися з якоїсь професії по якій пришвидшено дають пр?
-
Так само як і дорослому. Обов'язково вказати, що дитина буде вчитися і працювати
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, чи є відео як податись дитині з візітор рекорд на ворк перміт?
-
Можна
-
Зайшла, дякую 🤩
-
Навіть якщо цей ще діючий, можна податись, шоб видали новий, на довший час? Закінчується через рік
-
Вітаємо, Алёна Лит! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
А чи подовжать чи ні до трьох років то вже як пощастить?
-
Хоча, якщо б одразу сплатили біо, то було б швидше ще
-
Я не видумую, до прикладу такі як трак-драйвер, та будівельники.
-
Та чому не швидко? Мама чекала 5.5 місяців на AOR
-
Дякую
-
Можна із вашого, але там тоді потрібно буде вказати, що ви подаєте для дитини.
-
Та 4 м на AOR , не дуже і швидко Зараз вже портал 2 прийшов Але незрозуміло скільки чекати екопр, тоже не знаю …
-
Люди створюють міфи, що хтось за 1-2 місяці отримує ПР, бо працює на авіазаводі F16. Це все дурниці, немає такого.
-
Ні ні ні , взагалі я assembler на заводі А що мої строки виглядають швидкими ? Наче все стандартно
22 Jan 2023, 05:40
Post 125992 of 225102
4 minutes ago