Імміграція до Манітоби
-
Так тут не про зусилля розмова, а про час, якого може бути достатньо, а можете бути ні, і нажаль людина на це впливу не буде мати
-
Недостатньо балів)
-
Я знаю ще гірші ситуації, коли в людей ще 2 роки перміт, досі нема фул тайм роботи і за вік вже 0 балів. От тут можна й панікувати...
-
Я знаю 10+ аплікантів, які з нуля до CLB 4 -5 вивчили мову за 5-6 місяців, причому працювали фултайм на фабриках-заводах. Вже подалися на номінацію, а дехто і на федеральному етапі вже. Головне мотивація і чіткий план.
-
У вас якісь паніка... Імміграційний процес простий і зрозумілий, все дуже прозоро, кожен крок зрозумілий. За 3 роки будь-хто може іммігрувати, звичайно якщо виконає критерії програми.
-
Розумію і підтримую. Що Ви можете зробити? Лише податися на новий перміт, якщо паспорт дійсний довше, ніж старий перміт. Подавайтеся, пришлють новий - чудово! Ні - Ви зробили що могли. Паралельно пришвидшити імміграційний процес. Наприклад, підняти бал. Таким чином Ви зробите все, що від Вас залежне. А на решта вплинути не можете...
-
Так, тільки проблема, навіть з розмовною мовою не може знайти роботу відповідну.
-
Багато хто підтягує мовою недостатні бали. У той же час у більшості людей, кому за 50, є відповідний стаж роботи до Канади, який дає непогані бали.
-
Тю. Так час очікування від бала не залежить))) Скажу так, скільки тут сиджу, ще не бачила кейса, де від подачі на номінацію до отримання ПР було більше року.
-
Ну я ж кажу, багато у кого бал як у мене і вони чекають 5-7 місяців вже. Я це не беру з голови, а тільки з того що самі люди пишуть тут
-
З мовою на максимальний бал Вам все ще бракує балів?
-
То не вказуйте. Більше чи менше - ні на що не впливає. Балів не дає))
-
А при чому тут мова, я кажу про час. Мова у меня на максимальний бал, це тут взагалі не до чого. Я реаліст і пишу тільки про те, що бачу. Я просто хочу виграти собі якомога більше часу і питаю про пораду стосовно ворк перміту, чому просто не можна її дати, якщо знаєте інформацію?)
-
Тобто якщо документально не можу підтвердити, то не вказувати ? Правильно я зрозуміла? Вибачте , що перепитую
-
Там же потрібно роботу кинути, після подачі, якщо я правильно зрозумів те, що читав тут?
-
Не думали про спецвибірку?
-
Ну тоді з таким самим не можуть чекати 5-7 міс., бо в листопаді був нижчий. Це не поганий бал, але вибірки зараз непередбачувані. Ви повинні встигнути, але подайтеся ще на новий ВП.
-
814
-
Якщо не секрет, який бал?
-
Ні, я чекаю LAA
22 Jan 2023, 05:40
Post 126356 of 225121
5 minutes ago