Імміграція до Манітоби
-
Всім доброго вечора! В нас прийшов AOR 14 лютого разом з запитом на біометрію та перезаповнити 1 форму. Біометрію здали через 2 дні, форму теж зразу, а в профілі нічого не підтягнулось і пише, що не потрібно fingerprints. Ще дивно, що пише we are processing your background check - не зарано? В кого було схоже?
-
Початок січня
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка, скільки ви чекали на aor? Коли подавали заявку? Дякую 🙏🏻
-
Вечір добрий Скажіть будьласка, заповнив анкети на продовження OWP, хотів з економити час і зробив групову заявку на всю сім'ю. Запрос на щоб додати digital photo тільки в мене, в головного заявника, а в інших членів сім'ї немає. Це так нормально чи щось потрібно міняти??? Дякую
-
Теж робила групову заявку на себе та чоловiка, на мене був запит на фото,а на чоловiка - нi. Головний заявник - я
-
Доброго всім вечора. Цілий день чекала, що сьогодні знову будуть з пулу відбирати. Вже майже 22:00 і ніяких новин на сайті, чи вже не чекати і тепер вже буде аж в березні?
-
Ви на кожного аплікацію заповнили?
-
Так, на дорослих 5710, а на дітей 5707
-
Скажіть, будь-ласка, може десь таку ситуацію розглядали. Що робити, якщо немає документів у чоловіка про розрив шлюбу та дитину. Бо дитина була народжена у Криму і Україна відмовила у оформленні дитини, бо не приймала у 2014 документи з окупованого Криму. Що писати чоловіку в інформації про дітей? І як довести чи пояснити ситуацію? Це для PR
-
Добрий вечір. Прийшов лист від IRCC, щоб підтвердили інформацію по формі 5669, просять підтвердити адресу, про освіту нічого не просять. Мені цю освіту вказувати чи тільки те , що вони просять? Дякую.
-
Підкажіть будь ласка, що Ви відсилали на military request?
-
Сьогодні вже точно нічого не буде, можливо, завтра проведуть вибірку.
-
Це ви через трекер? В правому кутку є дата, коли останній раз оновлювали справу офіцери, може бути таке що ше просто її не відкривали.
-
Доброї ночі! Піскажіть, якщо оновили паспорт Як і де можуть зробити в ньому візу?
-
В мене був запрос на додаткові документи. Через 2 дні після сабміту тих документів, було написано, шо документи отримані і перевіряються, і того ж самого дня змінився статус на we are processing your background check. Тому для мене виглядає все норм. Біометрія підтягнулась того ж дня, коли здавали ( просто змінилась дата).
-
У вашій цитаті є фраза: while you wait for the results of your permanent residence application. Так от, permanent residence application це аплікація саме на федеральний етап. Саме це є аплікація на безпосередній PR. Аплікація на номінацію на провінційному рівні не є аплікацією на PR. Номінація, грубо кажучи, це лише один із документів, які необхідні для подачі на PR.
-
Ось і я тепер ділюся своїм #timeline: 3 червня 2022 — прибуття до Манітоби за програмою CUAET 15 серпня 2022 — початок full-time роботи (NOC 65201, food service) 11 березня 2023 — тест CELPIP 15 березня 2023 — результати CELPIP і в той же день EOI 20 березня 2023 — LAA (потрапили у найближчу вибірку, 834 бали) 16 квітня 2023 — заявка на номінацію 15 травня 2023 — номінація (дата видачі 12 травня) 22 травня 2023 — заявка на PR 24 жовтня 2023 — AOR (Sydney), запит на біометрію для сина (коли в'їжджали в Канаду, йому було 13, то біометрію тоді не здавав; нам з чоловіком зарахували біометрію з аплікації на CUAET; медекзамен зарахували мені і сину, а чоловік проходив заново на початку листопада у Києві після дозапиту). 08 листопада 2023 — здача біометрії в Вінніпезі (тоді взагалі черг не було); зараховано в той же день 21 листопада 2023 — зарахували новий медогляд чоловіка; того ж дня прийшов дозапит на купу документів: для мене — CV, Schedule A IMM5669, Additional family information IMM5406, Travels IMM5562; для чоловіка — CV, Schedule A IMM5669, Additional family information IMM5406, Military record + IMM5546 12 січня 2024 — final decision 15 січня 2024 — Портал 1 і в той же день запит на паспорт для вклеювання імміграційної візи чоловікові 29 січня 2024 — чоловікові відправили паспорт із візою та документами з CoPR з посольства в Варшаві 8 лютого 2024 — писала листа до IRCC 13 лютого 2024 — Портал 2 22 лютого 2024 — eCoPR для мене і сина! 🥳🍾🎉 Якщо рахувати від EOI, процес зайняв 11 місяців і 1 тиждень 🤩 І все це стало можливим саме завдяки цій неймовірній групі! Я не зверталася до консультантів, бо тут знайшла всю необхідну інформацію і відповіді навіть на найдурніші свої питання 😁 На все ми витратили: 315 CAD на CELPIP, 500 на номінацію (не змогли повернути, бо кредитка, з якої оплачувала, на той час була заблокована), близько 3000 на аплікацію на федеральному рівні, 85 на біометрію тут і 180 на медекзамен у Києві; плюс переклади в Україні, без нотаріусів та без завірянь в Імміграційному центрі. Тобто менш ніж 5000 на все про все. Найважчим періодом було 5-місячне очікування АОР. Ми потрапили на період літніх відпусток, і затягування процесу було прогнозовано, але все одно важко переносилося :) На це наклалася необхідність ловити слоти в Торонто на виготовлення нових паспортів, а потім — чекання тих паспортів, плюс подання на новий Візітор рекорд, бо попередній закінчувався 24 лютого 2024 року разом із дією старого паспорта сина. До слова, та заявка так і висиьб без розгляду, бо я її не оплатила у сподіванні на post-CUAET measures, зате оплачену заявку на Стаді перміт, подану на місяць пізніше, швиденько за 1,5 місяці розглянули. Врешті, як виявилося, можна було не робити ані новий Візітор, ані Стаді перміт — встигли отримати PR до того, як тимчасовий статус згорів би. Що ще цікавого: ми були певний час резидентами Латвії, але не жили там впродовж 6 місяців, тому довідки з поліції я не подавала. І їх так і не запитували на щастя, а то довелося б знову в Торонто пхатися. Перепрошую, що так багато тексту вийшло. Дуже дякую нашим золотим адмінам і активним учасникам цієї групи! Завдяки вашій допомозі і вщаємопідтримці сотні українців поповнять громаду Манітоби ❤ Бажаю всім, хто в процесі, не здаватися і вперто йти до мети. Ви всі — розумнички й молодці, ви вже так багато зробили і все-все подолаєте на своєму шляху! Скорішого всім отримання PR! Обняла ❤
-
Вітаю вас! Такий крутий шлях 🤍🌟
-
Дякую! Тут усі круті 😸
-
А можна запитати, а де саме в Києві ваш чоловік здавав медичний екзамен?
22 Jan 2023, 05:40
12 minutes ago