Імміграція до Манітоби
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, на федеральний етап треба усі proof of education додавати? (Чому питаю, тому що у чек листі нічого про документи за освіту не написано)
-
Чорт, переплутала given name and family name в вже подала EOI. Краще видали і створити заново?
-
+48504684996
-
Та ні мабуть) тільки те що в чек листі
-
Так . На федеральному не треба?
-
Ви ж їх вже подали на провінційному
-
Останній раз відбірка по барах EOI Draw була ще 8 лютого, чи я не там дивлюся і є новіша відбірка?
-
всім привіт, підкажуть будь ласка, при підрахунку балів MPNP в розділі мова треба застосовувати найнижчий бал чи середній арифметичний. Бо мої бали CELPIP 9 5 6 6 average 7
-
На федеральному етапі віза не потрібна. Паспорт дитини можна і продовжений завантажити, але першою сторінкою завантажте ту сторінку де є інформація про те, що паспорт продовжено. Можливо треба буде написати коротеньке пояснення, що паспорт продовжено згідно умов та правил які доступні на сайті консульства України у Канаді.
-
Створіть новий ЕОІ. Це не можна змінити вже.
-
дуже дякую за відповідь
-
Щиро дякую!
-
Саме так, віза не обовязково, стаді перміт чи ворк перміт обовязково
-
Ось калькулятор для підрахунку
-
Нажаль 5
-
А на номінації, можна без візи, бо ми ііі взагалі не маємо , прилетіли в Канаду по куает
-
Щиро Дякую
-
Так, це не зв'язано. У вас діючий перміт зараз є.
-
Добре, а якщо я подалась зараз на новий ворк пермiт, та я ще чекаю на рiшення до Липня (крайнiй термiн). Чи можу зараз подавати на EOI? Та йти далi?
-
Для SWO користуєтесь калькулятором, для SWM система рахує окремо кожен бал
22 Jan 2023, 05:40
Post 131243 of 224065
22 minutes ago