Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка що зробити в такій ситуації. при заповнені форми imm5709e яку скачала в кабінеті для стаді пертміт не можу поставити в кінці підпис, а без підпису не можу підгрузити цей документ в кабінет. Хоча з програмою Акробат все добре.
-
Роздрукуйте, підпишіть і одскануйте
-
Спитаю про попередній досвід роботи, бо побачив повідомлення і трохи воно мене під засмутило. В мене є 3 роки 9 місяців досвіду роботи в Україні який я можу підтвердити( там більше але за останні 5 років, саме цей термін) потім пів року перерви і тепер 10 місяців в Канаді я вже працюю. То, виходить що по факту в мене тільки 3 роки попереднього досвіду? Вчора отримав LAA в EOI я клеймив 4, і виходить, що мені треба відміняти заявку і подаватись ще раз?
-
Там вроді як на момент EOI все рахується. Але мені бракуватиме 6 днів. Я просто свято вірив, що в мене є 4 роки а виходить, що ні.
-
У вас є два місяці для заповнення заявки , порахуйте скільки буде вже стажу на канадській роботі . Якщо буде вже рік , то зачекайте . Якщо ні , то краще мені здається робити нову заявку .це моя думка
-
Дякую. Такий варіант також робила. Але все одно коли загружаю документ чомусь видає помилку(((
-
В листі який вони присилають після вираження зацікавленості , вказано якщо інформація змінилась , або вона не точна , треба написати їм і відмінити стару заявку . І створювати нову
-
Якщо це змінює ваші бали нижче 60 кваліфікаційних балів, то так, ви не можете заповнити анкету на номінацію. Якщо вище 60 балів все одно, то напевне запитайте MPNP. Адже вибірка була для українців виключно.
-
Вітаємо, Oksana Fedasiuk! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Підкажіть, отримала від провінції оновлену Letter of approval. Але не розумію, на сайті в аплікації федерального етапу немає куди додавати документи і зміни. Статус Submitted і є тільки опція Create new application
-
Вибачте , помилилась , дійсно стаж потрібно рахувати від EOI. Так виходить у вас 3 роки , треба перероблювати заявку .
-
У мене 2010 рiк.
-
немає жодної зворотної дії, просто в Україні скасували "спецiалiст", всі, хто отримав спеціалістів до 2016 року, зараховуються як магістри. Можна додати, що університет має акредитацію на магістрів (це можна знайти на сайті університету та додатково перекласти).
-
Та це зрозуміло, я просто думав, що роки рахуються по іншому, що 3р і 9 міс. + 10 міс = 4р і 7 міс, а не 3р, але якщо так то мій косяк, нічого не зробиш.
-
Якщо це була робота в одній сфері, то можна просити зарахувати. Спробувати.
-
68 балів 2 бали мінусує, але ж я подавався по SWM, і там набирав 842, якщо 3 роки то 824. І робота не в одній сфері. Я не знаю, що краще спробувати податись, чи відхилити і зачекати 2 місяці набрати 4 роки і податись ще раз?
-
Я правильно розумію це повідомлення . Що, стаж закріплюється за датою подачі ЕОI , навіщо тоді слідкувати за стажем , якщо він не змінюється . У мене просто , зараз є 3 роки , а в квітні вже буде 2, якщо треба буде рахувати з дати коли мене наприклад виберуть . Не розумію до кінця , чи треба стежити за стажем чи я його вже закріпила тією датою коли подавала EOI?
-
Якщо виходить 66 все одно, то скористайтеся порадою Василя - запитайте MPNP, можуть дозволити.
-
Він не закріплюється. Уважно прочитайте ще раз 3-4 речення того повідомлення.
-
Ну я так і зрозуміла . Тобто я буду вказувати досвід на момент подачі вже на номінацію документів , тобто може стати менший , в мене наприклад в квітні стане менше , але я можу зачекати місяць , і в травні , стане знов такий як був , і тоді подавати документи .?я вже подала EOI
22 Jan 2023, 05:40
Post 131924 of 221074
9 minutes ago