Імміграція до Манітоби
-
Можна
-
Доброго дня. У мене є диплом бакалавра і спеціаліста, які максимальні бали по SWM я можу отримати по освіті ( не можу зрозуміти на бакалаврі я вчився - 4 роки, на спеціаліста - 1 рік, а там вказано потрібно мінімум два роки)
-
@vladyslav_prokopchuk, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Моя знайома отримала номінацію без освіти після школи, набрала 610 балів, це було в кінці липня)
-
Ніхто не забороняє, якщо Вам достатньо балів без нього
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка мій диплом медсестри за який не клеймила бали бо маю ще вищу освіту я можу також в форму додати? Чи просто підгрузити в додаткові документи?
-
привіт, хто небудь подався на PR без диплома, немає можливості довести навчання
-
Наскільки я знаю такс разом на сімʼю повертається
-
Всім привіт, це не занадто велика сума для повернення, і моя дружина працює part-time і їй нічого не нарахувало, чи воно все разом мені нараховано Якщо хтось знає? Дякую за відповідь
-
Обновіть , їй нарахувало 823, а вам відняли 525 від суми . В кінці більш коректно пише суми як натиснете оптимізація
-
Вже обновив вийшла інша сума, Дякую
-
Вітаємо, Brian Jeschonek! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаю всіх. Скажіть будь ласка, зараз заповнюю нову заявку на продовження ворк перміт. Дивлюсь відео, та запрос моїх документів відрізняється на один документ. Family member proof of status. Що це таке? Ворк перміт мій?
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь-ласка, а Ви теж і копію паспорта батька дитини завіряли нотаріально і надсилали її до IRCC разом з imm 5604, чи прикладали до imm 5604 звичайну копію паспорта батька?
-
Подаємось на новий перміт чоловіку, і от питання. Коли я подавалася у листопаді, тоді нового відео від Дмитра ще не було, я ризикнула і натиснула «так» на питання про медогляд за останні 12 міс, хоча мала трохи більше. Добавила свій старий медогляд і все ок. Я отримала новий перміт без проблем У новому відео Дмитра бачу, що можна (можливо і треба) відповісти «ні», адже більше 12 міс минуло. Якщо ми таки виберемо «ні», що не планує працювати ніде у мед сферах і т п, то дадуть ворк перміт з обмеженнями знову? Бо на зняття обмежень вже подавалися раніше
-
Підкажіть на якому етапі платити $500? Після сабміту анкети чи до?
-
От я і думаю, робити так як я робила і це було успішно, чи так як на відео і так як мало би бути по ідеї. Можливо мій випадок просто виняток
-
а чи не буде якихось проблем, що зараз у нього перміт без обмежень? виходить, думав працювати в мед сферах, з дітьми і т п, а тут передумав? бо окрім мене, ще декілька людей з чату підкріпляли старі медогляди і все пройшло з Канади не виїжджали
-
Так , c обмеженнями.
-
Коли сабмічуєте анкету на номінацію , після отримання LAA у кінці буде вікно з оплатою
22 Jan 2023, 05:40
4 minutes ago