Імміграція до Манітоби
-
Не треба завіряти
-
Якщо я переклала всі документи за допомогою перекладача в Україні ( на номінацію) які документи мені потрібно завірити в нотаріуса
-
Якщо ви подивитися #timeline у чаті, то 100% кейсів тривали до 1 року. Із загрузкою офіцерів на провінційному етапі, потрібно розраховувати на 12-18 місяців для отримання ПР.
-
Наскільки мені відомо, то такий сценарій обговорювали, але це відкинули.
-
Я б скинулась з усіма хто чекає ))) Жартую Сорі
-
Дякую, я це знаю. Своїм повідомленням я хотіла сказати, що таймлайни людей, що зараз отримують ПР можуть не відповідати тим, що зараз тільки подаються на номінацію.
-
Дякую, я думаю , що і в мене може так само. А є в когось контакти як в Брест вестерн до офіцера записатися? Буду вдячна
-
О Вони і з CELPIP таке думають зробити Це класне нововедення
-
Один член правління має безпосередній контакт із послом, але поки держава Україна немає фінансування взагалі на такі виїзди, нажаль.
-
Якщо completed і номінація не прийшла ,то це може бути збій у них Нещодавно було у одній дівчини така ситуація,чекала більше місяця з таким статусом ,потім записалась в Бєст Вестерн до офіцера,і в цей же день номінацію відправили на пошту
-
Крім українців, вксною-літом 2023 року до провінції прибуло понад 20 тис. випускників коледжів та університетів із інших провінцій, де важко отримати ПР. От вони всі почали працювати, пройшло 6 місяців якраз у листопаді-грудні 2023, і вони масово подалися на SWM. От така якраз конкуренція.
-
Було б просто неймовірно якщо консул приїхав до Вінніпегу Цікаво чи це обговорюється
-
А ви не підкажете, якщо статус заявки змінився, на «розглянута» ще в кінці січня і я досі не отримала ніякого листа. В службу підтримки писала і там тільки бот відповідає. Це якась помилка, чи забули листа відправити?
-
app.acuityscheduling.com/schedule.php?owner=27267098
-
Дякую вам🌷
-
А скільки балів потрібно для swo, щоб вибрали з пулу?
-
Вам також потрібно здати мову та мати відповідні кошти і можна подаватися.
-
Для SWO потрібно багато+мати запрошення від strategic initiative. Цього не має жоден українець поки що. Для спецвибірки, special immigration measure for Ukrainians потрібно мати 60 кваліфікаційних балів
-
Допоможіть будь ласка розібратись, я прилітаю в Вінніпег бачила тут в чаті інформацію що в аеропорту є стійка з переліком готелей для українців тобто я потім просто самостійно з’ясовую чи є в тих готелях місця правильно? І ще вийшло записатись до GovernmentService то я там зможу одразу і Sin і medical exam пройти правильно я зрозуміла?
-
Підкажіть 🙏 по swm додають 50 балів за рурал чи там уже й так 500 максимум. Чи 550 рахувати?
22 Jan 2023, 05:40
Post 132975 of 225502
9 minutes ago